Бомба: Президентът Румен Радев не може да вдига самолета! (истината шокира всички)

Бомба: Президентът Румен Радев не може да вдига самолета! (истината шокира всички)
Гласувайте за статията

Президентът ген. Румен Радев не може да вдига самолета при никакви обстоятелства!

Встъпилият вече официално в длъжност президент на България ген. Румен Радев сащиса всички с неочаквана новина. И тя е, че не може да вдига самолета при никакви обстоятелства. Невероятно, но факт.

Разбира се, държим да уточним, че под самолет иде реч за истински и съвсем реален такъв. Сиреч летателна машина, а не някои други органи от мъжкото тяло. Както се обзалагаме, че първо да си помислили мнозина.

Румен Радев

Румен Радев не може да вдига самолета поне през следващите пет години

Повече от ясно е, че млад и силен мъж като президента Румен Радев едва ли има оплаквания от страна на съпругата си – първата дама Десислава Радева. Самият държавен глава обаче със сигурност е отчаян от забраната на НСО да пилотира какъвто и да било самолет по време на работата си като президент на държавата.

„Това е законът и дори Румен Радев ще трябва да му се подчини. За нашата страна той е прецедент, тъй като досега ние не сме имали държавен глава, който да е толкова добър в дадена област, както е той в авиацията. И макар че Радев е сто пъти по-подготвен и от пилотите в Авиоотряд 28, то той няма да може дори за минута да управлява самолетите, с които се движи“, разкриха източниците.

Евентуално президентът ще получи разрешително да пътува в пилотската кабина, както и да дава съвети на пилотите при нужда. Страстта и любовта му към летенето обаче ще трябва да бъде отложена във времето – поне до 2021 година, докогато ще трае и първият му мандат на държавен глава.

„Спокойна от това може да е само жена му Десислава Радева, но и това е спорно. Защото тя самата знае, че по-опитен и добър пилот от него трудно може да се намери у нас“, шушукат запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар