Тачо разтърси Жени Калканджиева: Виж какво разкри за нея пред всички! (още подробности)

Тачо разтърси Жени Калканджиева: Виж какво разкри за нея пред всички! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Жени Калканджиева остана смаяна от думите на Стефан Манов!

Семейството на Жени Калканджиева и Тачо е едно от най-обсъжданите у нас от години насам. Виновникът за това е самият Стефан Манов, който въпреки щастието си да се ожени за най-красивата българка, не си седна на четирибуквието.

За ужас на Жени Калканджиева, Тачо не спираше да обикаля кръчмите, да се дави в бира, а не веднъж или два пъти украси и главата й с рога. Да му се чуди човек на глупостта и на това как някой може да замени такава красавица с друга жена, коментираха го околните.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева най-после получи признание от Тачо

Днес обаче Тачо показа другото си лице и разтърси Жени Калканджиева като открито заяви, че за него тя винаги е била и си остава единствена. В предаването „Черешката на тортата“ той се умили и се върна назад в спомените си като разказа как и къде се е запознал с жена си.

Оказа се, че двамата са се срещнали първо в Испания, където Тачо и семейството му работели в ресторант. Жени пък се познавала с лелята на Стефан Манов от години и тъкмо тя била тази, която ги събрала.

„Харесах я от пръв поглед. В тази жена имаше нещо извънземно, нещо, което не съм виждал у никоя друга. Заради нея се прибрах в България, а после ми излезе късметът да стана неин съпруг. Да, може да съм правил много грешки и глупости, но Евгения е човекът, когото винаги ще обичам. И не бих заменил за нищо на света“, разчувства се Тачо.

А думите му направо бръкнали в душичката на Жени Калканджиева, разкриват близки до нея източници. „Най-после Тачо да каже и да направи нещо наистина мъжко. Браво! Дано само след някой и друг ден пак да не се изтропа на метеното. Жени достатъчно пъти му е прощавала вече“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар