За първи път: Ето го луксозният дом на Емануела в Бояна! (МНОГО СНИМКИ)

За първи път: Ето го луксозният дом на Емануела в Бояна! (МНОГО СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Емануела обожава уютното си и удобно жилище в Бояна!

Поп фолк дивата Емануела винаги е пазела за себе си своето лично пространство и това на децата си. Може би затова тя не се е решавала да отвори вратите на дома си за чужди очи и досега никой не знаеше как и къде точно живее.

Е, днес обаче луксозният апартамент на Емануела в баровския квартал Бояна е пред нас. Оказа се, че певицата спешно го е пуснала за продажба. Но не, защото не харесва жилището си – тя го обожава. А защото на мястото, където живееше досега, нямало подходящ парк, където да разхожда малкия си син Мити и той да си играе.

Емануела

Ето го домът на Емануела, показва се за първи път

Това е и причината певицата вече да е закупила друго жилище, а с парите от продажбата на това, смята да се сдобие с още два по-малки апартамента в София.

Както сами може да видите, Емануела е разчитала на помощта на интериорен дизайнер за обзавеждането на дома си в Бояна. Кухнята е просторна и светла като цялата е решена в бяло.

Трапезарията и голямата дневна са част от едно цялостно помещение, което дава чувството за истински простор. А баните са повече от великолепни. В едната от тях дори има телевизор – кой като нея, а?!

Гледката, която се разкрива от терасата на Емануела, е повече от приказна. Нощем осветената София е нещо, от което човек не може да откъсне погледа си, споделят приятели на певицата, които често са й ходели на гости.

Емануела е влюбена в това жилище, но се налага да го продаде

Гледката от терасата е просто убийствена

Чудна баня като за кралица

Светлина, уют и простор има навсякъде

Ето я и трапезарията, в която Еми и приятели си бъбрят с часове

Жилището е без забележки, направо муцка

Казано накратко, който купи жилището на зеленооката фурия, няма да направи грешка. А и самата Емануела се радва на добра енергия, така че няма да се наложи новият собственик да прекъдява по сто пъти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар