Много лошо: Румен Радев попари Елена Йончева! (журналистката се осъзна, но е късно)

Много лошо: Румен Радев попари Елена Йончева! (журналистката се осъзна, но е късно)
3 (60%) 1 vote

Елена Йончева ще изгуби много с работата си за президента Румен Радев!

Топ журналистката, която вече отговаря за връзките с обществеността на президента, Елена Йончева осъзна каква грешка е направила. Но вече е твърде късно да я поправи. Това разкриха близки до обкръжението й източници.

Елена Йончева стоеше плътно зад ген. Румен Радев по време на президентската му кампания и го подкрепяше във всяко едно начинание. Затова и с радост прие поканата му да заеме длъжността на негов официален пиар.

Елена Йончева

Елена Йончева няма да може да се отдаде на майчинството си

Йончева обаче не успяла да помисли навреме до какво ще доведе тази работа в личния й живот. А именно, че тя няма да може да сбъдне мечтата си за второ дете.

Припомняме, че след като на 52 години се подложи на ин витро и стана майка за първи път, Елена Йончева искаше да дари с братче или сестриче сина си Тео.

Тя беше убедена, че детето й трябва да отрасне и да има свой близък човек на същата или сходна възраст, предвид напредналите години на родителите си.

И беше напълно права. Само че сега плановете й се сгромолясаха с трясък и мечтата за бебето остана в историята. Елена Йончева няма да има времето нито да зачене отново, нито дори да осинови дете. В бъдещите пет години от мандата на президента Румен Радев тя ще трябва да бъде плътно до него и ако се наложи, дори по 24 часа на ден.

„Не само, че няма да може да мисли за второ дете, но и как ще се грижи пълноценно за сина си, който е още бебе. Цялата отговорност ще не ще, ще падне на раменете на мъжа й Пламен Тодоров. Дано само работата и кариерата да не й изиграят лошата шега двамата да се отдалечат и да разбият връзката си“, коментират източниците.

Те обаче са категорични, че държавният глава няма да позволи на дясната си ръка да се занимава с нищо странично от работата и отговорностите, за които й плащат. При това повече от добре.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар