Скандал: Натрясканата Глория потресе всички в столичен бар! (вижте за какъв резил иде реч)

Скандал: Натрясканата Глория потресе всички в столичен бар! (вижте за какъв резил иде реч)
Гласувайте за статията

Глория се напи като мотика заедно с Анелия и Камелия!

Примата на поп фолка Глория стана за резил след толкова години усърдие и старание да блесне като кралица пред феновете си. Именно пред техните очи тя се изложи като кифладжийка, след като се накваси здравата.

Преди броени дни Глория и нейните колежки Камелия и Анелия се събраха по женски и отидоха да се веселят в чалга бар в столицата. Дотук добре, само че явно чашките са им дошли в повечко.

Глория

Глория яко се накваси, стана за смях на всички в мрежата. Едва седяла права, смеят се очевидци

Най-зле от всички огнената течност очевидно е подействала на Глория, която видимо пияна, започва да крещи: „Ние вече се натаралянкахме“. Това се разиграва, докато Анелия прави опити да заснеме трите на видеоклипче с телефона си.

„Глория така се е подредила, направо тотал щета. На екс ли ги е обръщала тези чаши, не знаем, но изглеждаше потресаващо. Не само, че дрънкаше глупости, но и се хилеше неадекватно. А на всичко отгоре и залиташе постоянно. Двете други бяха с една идея по-трезви от нея“, разкриват свидетели на случката.

Реакциите в интернет за пияната Глория бяха повече от разнообразни. Най-върлите й фенове, разбира се, я защитават и смятат, че като всички нормални хора, тя също има правото да скъса синджира.

Други пък я укориха и заявиха, че ако иска да се напива като свиня, една певица може да го направи тайно. Без да се навира в очите на хората, че и видео да пусна от излагацията си. Общо взето, колкото хора, толкова и мнения.

Едно обаче е сигурно. След този мощен запой, Глория не се е чувствала хич добре на следващия ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар