Бум в Нова ТВ: Колежки луднаха по диетата на Кремена Халваджиян! (още подробности)

Бум в Нова ТВ: Колежки луднаха по диетата на Кремена Халваджиян! (още подробности)
3 (60%) 2 votes

Кремена Халваджиян винаги се е радвала на завидна фигура, но това не става без усилия!

Съпругата на Маги Халваджиян – Кремена Халваджиян може и да е вече баба, но изглежда на не повече от 40 години. Чаровницата е все така енергична и запазена, а на фигурата й може да завидят и доста 20-годишни момичета.

Вярно е, че Кремена Халваджиян се радва на добър ген и не напълнява толкова лесно. С годините обаче това започнало да се променя. „Едно е да си на 20 или 30, друго е след това. Разликата е осезаема и дори една година започва да е от значение. Затова човек трябва да внимава и да се грижи за тялото си“, убедена е арменската съпруга.

Кремена Халваджиян

Кремена Халваджиян запали колежките си по тази супер диета

Близки до нея източници разкриха, че в момента колежките й от Нова телевизия полудяли по диетата, която тя им разкрила след празниците. Обилните трапези накарали Кремена Халваджиян да се вцепени от 4-те излишни килограма, които трупнала върху себе си само за две седмици.

Поради което й трябвало нещо мощно и сигурно за отслабване. Е, тя успяла с тази диета, която е известна отдавна. А, както се вижда, е и много ефективна. Трябва да се знае обаче, че въпросното хранене може да се прави не повече от една седмица или шест дни. След което трябва задължителна почивка от два-три дни.

Диетата на Кремена Халваджиян е подчинена на консумацията само на картофи и кисело мляко. Нищо друго. Картофите се приготвят с малко мазнина и по всички начини, без пържене. А млякото трябва да е по кофичка на ден, без висока масленост.

Вода се пие колкото може повече, а що се отнася до количеството изядени картофи, то това няма особено значение за диетата. Ядете толкова, колкото да се заситите и след дни ще се радвате на старите си дрехи, които доскоро са ви стискали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бум в Нова ТВ: Колежки луднаха по диетата на Кремена Халваджиян! (още подробности)”

  1. Таня

    февр. 01. 2017

    Боже, какво тяло, та тя е като набита, ходеща табуретка, къде видяхте тяло на 20 годишна. Клюки, вий сте слепи или купени.

Добавете коментар