Ники Дойнов съсипа тази, която го дари с дете! (Вижте какво й причини)

Ники Дойнов съсипа тази, която го дари с дете! (Вижте какво й причини)
Гласувайте за статията

Ники Дойнов помрачи щастието в дома си.

Преди броени дни Ники Дойнов стана баща за първи път. Това несъмнено е голяма радост, но видимо няма да трае дълго. Особено за половинката му Адриана Стоянова. Двамата имат връзка от пет години, вече са родители, но все така няма изгледи да станат съпруг и съпруга, научи kliuki.bg.

Повече от ясно е, че нежеланието да надене брачния хомот идва от страна на Ники Дойнов. Новинарят вече е на години, на които връстниците му масово са семейни мъже. Все пак съумя да създаде поколение преди да е станало прекалено късно. Но за брак явно още не му е време. И май никога няма да бъде, защото причините са чисто материали и прагматични.

45-годишният журналист така е свикнал да бъде ерген, че няма никакво намерение да сменя статуса си. Още повече го разколебават мислите за евентуална раздяла. тя буквално може да му излезе прекалено скъпо. затова за него да сложи подпис под свидетелство за брак е непремерен и ненужен риск. А непреклонността му съсипва Адриана и връзката им.

Ники Дойнов от доста време обещава на майката на детето си да помисли над въпрос. Но отговорът му остава все един и същ. Излиза с довода, че ако двамата се обичат и да щастливи заедно, един подпис няма да промени нищо. Но, Адриана логично иска повече сигурност. А тя идва именно с този подпис. Той пък за новинарят значи евентуална раздяла с голяма част то имуществото му, пише retro.bg.

Екранната половинка на Ани Салич не може да се примири с мисълта, че с любимата му може да се разделям след няколко и друга година и тя да го ошушка. В тънките сметки на Ники Дойнов не влиза внезапна раздяла с трупаното с години имущество на стойност половин милион лева. те са вложени в куп имоти, които няма намерение да стават общи.

Ники Дойнов се води от разума, не от сърцето

Ники Дойнов се води от разума, не от сърцето

Влюбените живеят в наскоро ремонтиран просторен апартамент в квартал „Редута“. Освен него, новинарят има още три жилища, които дава под наем. Ники Дойнов всячески се опитва да избегне сценарий със съдебни битки за имането му, но е категоричен, че ще обезпечи наследника си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар