ЧРД, Ивана! Виж кой изненада певицата с подарък… Париж! (още подробности)

ЧРД, Ивана! Виж кой изненада певицата с подарък… Париж! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ивана днес навършва 46 години, при това в романтичен Париж!

Певицата на народа Ивана остаря с още една година, макар да не й личи. Днес, в последния ден от януари, тя навърши 46 години и се чувства повече от прекрасно. А и има двоен повод за това.

Първият е, че приятели и близки не я забравиха. И вторият – Ивана се радва на „остаряването“ си не къде да е, а в най-романтичния град на света Париж. Екскурзията до Франция и в частност до Париж е първа за певицата, която все още не е била там.

Ивана

Ивана е в Париж с добра приятелка, а не с мъж. Това обаче изобщо не я кара да съжалява

Пътуването обаче е изнедада и нейният подарък от… Не, не се надявайте, че е от мъж. Пълно щастие все пак няма. Човекът, който организирал всичко и решил да зарадва изпълнителката, е нейна много близка приятелка.

„Страшно съм й благодарна, защото от години се каним да отидем в този пуст Париж и все не оставаше време. Да, там ще прознувам рождения си ден и изобщо не съжалявам, че ще е с жена, а не с мъж. Нямам стабилен мъж до себе си и сериозна връзка, а и честно казано, не ми и липсва. С годините и опита се научаваш да бъдеш щастлив и сам. И не се нуждаеш отчаяно от някого, заради когото да „изгрява слънцето“. Камо ли от мъж“, смее се Ивана.

Миналата седмица изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ имаше концерт пред българската общност в Лондон и признава, че са си прекарали повече от прекрасно.

За себе си, на рождения си ден, Ивана си пожелава само здраве – за нея и близките й хора. Останалото и сама знае как да го постигне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар