Гала не иска да повярва какво й се стовари на главата, това вече я съсипа!

Гала не иска да повярва какво й се стовари на главата, това вече я съсипа!
4 (80%) 1 vote

Гала понесе поредния удар по професионалната си репутация.

Напоследък на Гала никак не й върви в работата. Освен че предаването й вече е изтъркана плоча и залезът му се вижда зад ъгъла, тя е принудена да търпи постоянни критики. Последното падение на водещата е оглавяването на класацията за най-мразени и дразнещи лица от телевизионния екран, научи kliuki.bg.

Наскоро в СЕМ постъпиха редица колективни оплаквания от Гала, която достигна върха на простотията в национален ефир. От години тя дава все по-безумни съвети на все по-малкото си зрители, приучена от д-р Папазова. Двете могат да бъдат доста опасна комбинация, буквално! Оказва се, че всеки, който иска да промотира даден продукт, може да го направи в „На кафе“.

Така предаването се превръща по-скоро в телепазар. Най-лошото е, че рекламираните илачи в повечето случаи не са проверени. Нищо чудно Гала да навлече куп ядове на някои от феновете си в името на парите. Да не говорим за баналните разговори с изтъркани муцуни, които продължават по седмица, за да запълват екранно време.

С цялото си това падение Гала държи първенството и изпреварва други, не по-малки дразнители. Зад нея се нареждат Мартин Карбовски и Милен Цветков. И двамата се славят със своя цинизъм, егоцентризъм и арогантно поведение. Не по-малко дразнещи за зрителите се оказват и Ани Цолова и Виктор Николаев, пише retro.bg.

Усмивката на Гала се скри след класацията

Усмивката на Гала се скри след класацията

Двамата така и не се разбраха кой кара влака. А непрестанната им борба за надмощие вече е втръснала на ранобудните зрители. Други дразнители в сутрешния праймтайм са Мариана Векилска, Диляна Любенова и жени Марчева. Но те имат още доста глупости да изприказват и покажат, докато стигнат висотите на Гала! шефовете на Нова все по-сериозно обсъждат падането на „На кафе“ от екран и сигурно скоро ще е окончателен факт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Гала не иска да повярва какво й се стовари на главата, това вече я съсипа!”

  1. 777

    февр. 01. 2017

    Не гледам Нова заради простакесата Гала,Салич и Цолова Противни и отвратително дразнещи ,изтъркани отвсякъде

Добавете коментар