Смях: Анн Джи даде задницата си на Николета за реклама! (дупарата на Лозанова не била толкова яка – снимки)

Смях: Анн Джи даде задницата си на Николета за реклама! (дупарата на Лозанова не била толкова яка – снимки)
Гласувайте за статията

Николета Лозанова стана за смях след като се разбра, че нейната задница… не е нейна!

Плеймейтката Николета Лозанова отново влезе в устите на медиите, но за жалост, не с хубаво. То и лошо няма, де… ако не се брои смехотворната измама в последната й реклама. Става дума за рекламата на новия парфюм на Рефан, с която ни облъчват ката ден по телевизията.

В клипчето Николета Лозанова се мята по бельо пред камерата и се мъчи да гледа секси. А погледът на зрителя се плъзга от лицето й, през силиконовите балкони, за да стигне до… задницата.

Николета

Ти да видиш… Яката дупара изобщо не била на Николета, а на Анн Джи

Е, точно тази задница се оказа ябълката на раздора, тъй като… не е на Николета. Да, хич не мигайте на парцали! Яката дупара в черно бельо, по която сигурно сте проточили някоя и друга лига, всъщност принадлежи на певицата и фитнес икона Анн Джи.

Тя е била наета от собствениците на Рефан, за да участва в клипа. Наравно с Николета Лозанова. Кой знае защо обаче, впоследствие са счели за необходимо да сглобят перфектната жена от частите на две различни.

„Решили са да ползват определени части от тялото ми, което е супер. Не се сърдя. Пък и коя на мое място би се сърдила, след като откровено са аплодирали физическите й данни“, смее се певицата Анн Джи.

Че фитнес иконата има тотално убийствено тяло, е ясно на всички. Любопитното обаче е какво му има на Д-то на Николета Лозанова, че толкова да не е за показване?! Или може би живата реалност ярко контрастира на виртуалната в социалната мрежа?!

„И каква стана тя?! Лесно е да си развяваш дупарата по Фейсбука, след като някой пет часа си е играл с фотошопа. Ама дай да видим какво се получава като я покажеш на живо. То е ясно какво става, де – слагат ти чужда такава“, смеят се потребители в интернет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар