Бомба: Екс съпругата на Румен Радев грее до новия си любим! (виж от какво се отказа президентът – СНИМКИ)

Бомба: Екс съпругата на Румен Радев грее до новия си любим! (виж от какво се отказа президентът – СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Бившата жена на Румен Радев – Гинка сияе до новата любов в живота си!

Жена и половина! Красива, стилна, нежна и деликатна – това е бившата съпруга на Румен Радев – Гинка, за която мнозина се чудят как изобщо е могъл да я изтърве. Майката на двете деца на държавния глава също не страда от факта, че не е първа дама.

Дори обратното – Гинка Радева, която наскоро се отказа от фамилията си, в полза на Десислава Генчева (по настоящем Радева), живот си живее. Тя е щастливо влюбена и от няколко месеца е във връзка със свой колега от банката, в която работи.

Румен Радев

Румен Радев изпусна жена и половина

Едва наскоро господинът, когото ще видите на снимките, смени работното си място. Но макар че вече не се труди в същата сграда с половинката си, той не спира да се държи като истински джентълмен.

Всяка сутрин новият приятел на хубавата Гинка идва да я вземе с автомобила си, за да я заведе на работа. Бившата съпруга на президента също има кола, но важен в случая е жеста. Благоверният й не пропуска да я държи за ръката, докато ходи по леда. Както и галантно да й отвори вратата на автомобила на влизане и излизане.

Привечер се случва същото, тъй като любимият на Гинка търпеливо я чака пред банката, за да я вземе от работа. Двамата ходят заедно по магазините, а той помага с покупките. Никога обаче не остава в дома й, където тя живее с двете деца на президента.

Хубавата Гинка си намери идеален и галантен мъж

Ето го новият приятел на бившата съпруга на Радев

Господинът е като залепен за любимата си, не я изпуска от очи

„Гинка е прекрасна жена и майка. Тя е на мнение, че докато децата й живеят у дома, няма начин да води там други мъже. Затова с приятеля си се срещат навън. Ходят на вечери, на кино или театър, но само, когато не е заета с ангажименти с наследниците си. Всеки път, когато синът й има тренировка по футбол и се прибира по тъмно, Гинка отива да го посрещне, за да не е сам. Идеална е. Да му се чудиш на ума на президента как я е изтървал“, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар