Сензация: Динко от Ямбол се загаджи с известна певица! (виж коя топли леглото на ловеца на мигранти – снимки)

Сензация: Динко от Ямбол се загаджи с известна певица! (виж коя топли леглото на ловеца на мигранти – снимки)
5 (100%) 2 votes

Динко от Ямбол показа любимата си на своя 30-ти рожден ден!

Ти да видиш – Динко от Ямбол не бил само ловец на мигранти, а и умел любовчия. Доказателството за това е, че той си хвана за гадже не коя да е местна мадама, а известна фолк певица. Това е все още прясно разведената Татяна, която беше и специален гост на юбилея на Динко.

Преди броени дни Динко Вълев отпразнува своя 30-ти рожден ден в ресторант в Ямбол. На купона присъстваха около сто човека и разбира се, не липсваше оркестър. Макар че Динко се кълне, че тържеството е преминало повече от културно, а музиката е била народна, а не чалга.

Динко от Ямбол

Динко от Ямбол си падна по певицата Татяна

Черешката на тортата обаче не беше нито оркестъра, нито храната, нито пиенето. А красивата Татяна, която дори направи дует с рожденика. Близки до изпълнителката източници разкриха, че двамата са в по-особен вид дует от няколко седмици.

„Татяна разцъфна до Динко. Той може да изглежда недодялан и цапнат в устата, но е истински мъж и кавалер. Кара я да се чувства желана, уважавана и обичана. А какво повече може да иска една жена“, коментират източниците.

Припомняме, че Татяна преживя един наистина кошмарен развод със съпруга си, с когото имаше цели 20 години брак. Той на няколко пъти й сложи рога, а накрая я напусна заради връзката си с продавачка. Интересното е, че и предишния път й изневери също с продавачка в магазин.

Двамата са заедно от няколко седмици, а Татяна цъфти от щастие

Двамата влюбени пяха в дует

„Да им се чуди човек на акъла на тези мъже. Жена като слънце си има у дома, а хукнал по първата фуста – само и само да е различна. Но нека! Татяна си е добре с Динко от Ямбол сега и дано да продължат заедно“, пожелават им познати.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар