Виолина Анчева, която скандализира „Мис Вселена“, трогна света!

Виолина Анчева, която скандализира „Мис Вселена“, трогна света!
Гласувайте за статията

Виолина Анчева направи нещо невероятно. Красавицата се абстрахира от скандала около участието й в „Мис Вселена“, за да трогне света!

Ослепителната Виолина Анчева разрази огромен скандал в конкурса „Мис Вселена“, но това не я спря да направи мил жест към бедно семейство. Хубавицата доказа, че може да бъде съпричастна към хора в нужда, научи Kliuki.bg.

Мис Вселена България направи невероятен избор. Тя реши да не се възползва от роклята, която от конкурса й подариха, а да я дари. Всяка от участничките получи един от тоалетите, който е носила. Виолина Анчева се сдоби с този, с който беше по време на официалната вечеря.

Роклята е била подарена на семейство с две деца. Тя ще бъде облечена от дъщерята на жената, писала до миската. Девойката тази година е абитуриентка, но родителите й трудно биха си позволили скъп тоалет. Затова жестът на Виолина Анчева е бил възприет толкова добре от всички.

По този начин миската до известна степен отми срама, който я връхлетя по време и след самия конкурс. Срещу нея се изляха какви ли не нападки, че се е представила с просташки тоалет. По него имаше чанове и звънци, което се възприе от мнозина у нас като липса на всякакъв стил.

Виолина Анчева направи нещо велико

Виолина Анчева по време на „Мис Вселена“

Стигна се дотам Маги Вълчанова, която е лидерът на екипа на Виолина, да защитава избора им. Тя поясни, че са искали да съчетаят българското с женственото. Явно за Маги истинската жена е тази, която показва голяма част от тялото си.

Все пак постъпката на Анчева сега показва, че момичето носи добро сърце, а и може би няма вина за роклята, с която се яви на „Мис Вселена“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар