Юлияна Плевнелиева се срамува от бившия президент

Юлияна Плевнелиева се срамува от бившия президент
4.3 (86.67%) 3 votes

Юлияна Плевнелиева не иска по никакъв начин да бъде свързвана повече с Росен Плевнелиев! Двамата ще се разведат и всеки поема по пътя си!

Бившата президентша Юлияна Плевнелиева се срамува от това, че някога е била първа дама. И то не най-вероятно от самата титла, която е носила, а от това, че тя е била вследствие на брака й с Росен Плевнелиев, научи Kliuki.bg.

Както е известно, двойката е в процес на развод. Двамата изчакаха 5 години, докато траеше президентският мандат, но вече няма нищо, което да ги задържи един до друг. Те обаче от няколко години не делят един покрив, така че промяната в личния им живот няма да бъде голяма.

Юлияна Плевнелиева демонстрира поведение, което говори за някакъв срам от нейна страна. Тя прави всичко по силите си да скрие от околните коя е. Най-голямото желание на бившата първа дама сякаш е да се слее с тъплата.

Именно за това говори фактът, че Юлияна е сменила личния си автомобил. От съвсем скоро тя кара стар фиат, чиято цена в момента не надвишава 2 хил. лв. Освен това Плевнелиева навсякъде, където има повече хора, се появява със слънчеви очила. Дори и сега, когато е зима, тя не сваля тъмните стъкла от очите си.

Юлияна Плевнелиева не желае да се сеща за бившия президент

Юлияна Плевнелиева не иска и да се сеща за Росен Плевнелиев

Според слуховете, веднага след приключването на бракоразводното дело, Юлияна ще си смени фамилията по лична карта и ще приеме моминското си фамилно име.

Бившата първа дама изобщо не желае да има нещо общо с миналото си. Тя дори се е отказала от охраната, която й се полага по закон за четири години след края на мандата на съпруга й. Това би било удобство за нея, тъй като охранителят изпълнява функция и на шофьор на луксозна кола. Юлияна Плевнелиева обаче е готова на всичко да забрави, че някога е била омъжена за бившия президент.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар