Новата Мис Плеймейт е… (СНИМКИ)

Новата Мис Плеймейт е… (СНИМКИ)
4 (80%) 3 votes

Мис Плеймейт не изненада може би никого, тя бе спрягана за победителка още преди седмици!

Новата Мис Плеймейт се оказа тази, за която всички говореха. Това е Маги Бадер, чиято визия е доста екзотична. Тя се сдоби с успеха в оспорвана надпревара от 12 финалистки, проведена в хотел „Маринела“, научи Kliuki.bg.

Името на Маги бе спрягано за победата в конскурса още преди около десетина дни. Тогава излезе информация, че именно 24-годишната софиянка ще триумфира с короната.

Мис Плеймейт бе избрана

Маги Бадер с наградата си за Мис Плеймейт 2016

Интересното е, че за разлика от почти всички Мис Плеймейт досега, Бадер вече е майка. Тя има 5-годишен син. Затова наградата от 20 хил. лв. ще й дойде като стабилна финансова инжекция.

Миската сподели във видео визитката си, че харесва силикона, което значи, че най-вероятно има такъв. Освен това тя си пада по охолния живот. Кара скъп автомобил, посещава само скъпи заведения и луксозни почивки.

Маги е Мис Плеймейт

Тя наследи Ася Капчикова

Сред журито на тазгодишния конкурс бяха известни личности като Жени Калканджиева, Мартин Карбовски, Тончо Токмакчиев, Ирина Папазова, Джуджи, Марта Вачкова и Меглена Каканашева – Мегз. Като водещи пък се изявяваха Любен Дилов – син и Александра Богданска.

Даниел Петканов също присъства на „Мис Плеймейт 2016“, но не се засече с бившата си изгора Алекс. Все пак Лудия репортер пак се доказа като сваляч, тъй като бе забелязан да взима телефонния номер на непознато момиче.

Маги Бадер наследява короната от Ася Капчикова, която също присъства на церемонията. Бившата фермерка демонстрира доста приятно отношение към новата Мис Плеймейт.

Надеждите на всички са Маги да бъде една достойна носителка на короната. Дано това действително се случи!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар