Митака от „София ден и нощ“ стана абонат на полицията! (Вижте как се забърка със Златко Баретата)

Митака от „София ден и нощ“ стана абонат на полицията! (Вижте как се забърка със Златко Баретата)
1 (20%) 1 vote

Митака от „София ден и нощ“ си има сериозни проблеми с органите на реда заради новата си придобивка.

Любимрц на фенките, Митака се превърна и в любимец на ченгетата. Почти всеки ден униформени спират мускулестия мачо за проверка, и то не без причина. Оказва се, че звездата от „София ден и нощ“ е забъркал името си с това на Златко Баретата, научи kliuki.bg.

Кристиян Кирилов от години има слабост към огромните коли. Дали заради комплекси, както смятат някои, или просто за да задоволи мераците си, фитнес инструктора се качва все на яки машини със стотици коне под капака. Заедно със славата покрай риалити сериала да се вдигнали и клиентите му във фитнеса. Затова той е решил да се поглези с джип, за който си мечтае отдавна.

Возилото е на американската марка „Хамър“. У нас има няколко бройки от модела, защото не е особено подходящ за градската среда, а и е истински звяр относно разход. Тези подробности обаче не спрели Митака да си задоволи мерака. И то не с кой да е екземпляр, а именно с този, който до скоро бе собственост на Златко Баретата!

Така мъжагата се сдоби с наистина мощна и огромна кола. Но явно не е подозирал, че тя върви в комплект с куп неприятности. Сега Кирилов редовно е спиран за проверка, защото полицаите все си мислят, че зад волана е Баретата. Вероятно и по тази причина звездата от „София ден и нощ“ си е сложил името на предния капак на звяра, пише pik.bg.

Митака си навлече ядове

Митака си навлече ядове

Мнозина се чудят и се маят как Митака си е позволил да си купи и да изхранва колата, която харчи 30 на 100 градско. Но явно за него е по-важно да надгражда имиджа си на лошо момче, който го сдоби и с хиляди фенки, които сега ще тичат след „Хамър“-а.

Ето го скандалния джип

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар