Годжи удари моралното дъно, тази негова изцепка ще отеква с години! (Вижте как се изложи)

Годжи удари моралното дъно, тази негова изцепка ще отеква с години! (Вижте как се изложи)
5 (100%) 2 votes

Георги Милчев – Годжи вместо да поумнява, с години съвсем изпростява!

Дясната ръка на Слави Трифонов Годжи се слави като голям шегаджия, който винаги успява да разведри обстановката във вече доста изтърканото шоу на Дългия. Дали от изчерпан потенциал или просто от вродена простотия, басистът често успява и да втрещи с брутални изцепки, научи kliuki.bg.

Поредната такава е съвсем прясна. Преди вечер Годжи втрещи зрителите на „Шоуто на Слави“ с изказването си, че много иска да си уголеми мъжкото достойнство. Така ще може да се сбъдне мечтата му, която е да му викат Гошо Слона. Дали на шега, дали на майтап, Георги Милчев остави безмълвни не само аудиторията, но и своите колеги. А те уж са му свикнали на глупостите.

Тази, обаче, се оказа върха на сладоледа. Музикантът съвсем искрено сподели, че обмисля и той да легне под ножа за някоя пластична операция. След това уточни, че освен достойнството си, смята да коригира и други органи, за да ги направи съразмерни. Когато първоначалния шок отмина, изцепката на Годжи стана една от най-дискутираните теми в интернет пространството.

Докато някои се чудеха и маеха няма ли СЕМ да вземе мерки и да секне веднъж за винаги фонтана от простотия, който блика от „Шоуто на Слави“, други ги вълнуваха други въпроси. Като например дали ще удостовери със снимков материал промяната, която смята да направи.  Така Милчев се уреди не само с „фенска маса“, но и със спонсор.

Годжи стигна върха на простотията

Годжи стигна върха на простотията

Слави прие с въодушевление идеята на своя колега и приятел и обяви в национален ефир, че ще плати за операцията. Цялата еуфория около корекциите и изцепката на басиста дойдоха на фона на участието на плеймейтката Ася Капчикова. Тя се кълнеше, че се харесва естествена и няма намерение да си слага силикон, но все пак го направи, пише pik.bg.

Явно крайният резултат е мотивирал Годжи и той да се отърве от свой дългогодишен комплекс, за който малцина са подозирали.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар