Бунт срещу Маги Бадер: Ето защо не трябвало да става Мис Плеймейт!

Бунт срещу Маги Бадер: Ето защо не трябвало да става Мис Плеймейт!
5 (100%) 1 vote

Името на Маги Бадер продължава да се обсъжда широко из светските среди!

Участничките в „Мис Плеймейт 2016“ са бесни от избора на Маги Бадер за победителка. Те не крият възмушението си от развръзката на конкурса и дори са потресени, научи Kliuki.bg.

Причината, която се изтъква от останалите момичета, е фактът, че 24-годишната Магдалена има дете. Според конкурентките й, няма как една майка да бъде символ на женска красота и перфекционизъм, защото е износила бебе в себе си и тялото й в никакъв случай не може да бъде достойно за Мис Плеймейт.

„Тя е била 9 месеца бременна и сега ни я изкарват най-перфектната. Нелепо е, това изобщо не е истински конкурс.“ – беснеели всички останали девойки от надпреварата.

Маги Бадер е подложена на убийствени критики

Маги Бадер получи един тон завист след успеха си в „Мис Плеймейт“

Най-ощетена се чувствала Деси Димитрова, която водеше дълго време, но в крайна сметка не спечели. Тя се заричала, че повече никога няма да се пробва в подобен конкурс, тъй като той не бил истински.

Говори се, че за победата на Маги Бадер едно рамо ударила Николета Лозанова, която беше сред журито на тазгодишния „Мис Плеймейт“. Именно Ни Ло убедила останалите си колеги да гласуват за екзотичната брюнетка.

С победата на Маги конкурсът се върна към старото си амплоа, а именно силикона. Миналата година триумфира Ася Капчикова, която тогава беше плоска. Сега обаче сякаш всичо си дойде на мястото.

Ударите за Бадер след победата й следват един след друг. Освен негодуванието на конкурентките й, миската бе принудена да изтърпи и хакване на Фейсбук профила си. Предполага се, че зад това също стои ядосана участничка от конкурса.

Припомняме, че Маги Бадер действително спечели донякъде скандално, тъй като още преди 2 седмици лъсна нейното име като победителка в състезанието. Това смути мнозина, понеже не би трябвало да се знае предварително коя ще спечели. В крайна сметка се случи точно това, което се очакваше и скандалът избухна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Бунт срещу Маги Бадер: Ето защо не трябвало да става Мис Плеймейт!”

 1. Bob_cat

  февр. 04. 2017

  Маги Бадер, тва арабка ли е или циганин-шахид, що за име в страна от ЕС, че даже и пичели

 2. Rocca_von

  февр. 04. 2017

  Ало админ спиш ли бе ,боклук, що не пускаш на хората писанията?

 3. Пародия 2

  февр. 05. 2017

  Ася Капичкова забрави кога се е*а за пари да може да си заплати наема, петдесетолевка напикана

Добавете коментар