Мишо Шамара унищожи Рут Колева с жестоко разкритие!

Истинска война се заформи между Мишо Шамара и Рут Колева. Двамата си размениха няколко словесни обиди чрез медиите, които няма как да не бъдат възприети зле и от двете страни, научи Kliuki.bg. Всичко започна от изказване на певицата, че съжалява рапъра, че кара камион в САЩ, за да се изхранва. Това обаче се оказа неино отмъщение към него, тъй като тя е искала от основателят на "Гумени глави" да й уреди участие в Чикаго, а той не го сторил. Всъщност Мишо Шамара твърди, че просто е нямало интерес към Рут Колева и затова не е успял да стори нищо, за да й помогне. Певицата обаче е на друго мнение. [caption id="attachment_379135" align="aligncenter" width="300"]Мишо Шамара е във война с Рут Колева Мишо Шамара и Рут Колева са във война[/caption] Относно нападките за това, че е шофьор, рапърът не се обижда, защото има ясна цел за това, което иска да направи с живота си. Той дори е горд, че изкарва добри пари в чужда страна. "Нямам американско образование и ми беше ясно, че това, което ще мога да правя тук, е само да карам кола. Знаех, че идвайки в Америка, започвам живота си наново. Трябва да ви кажа, че с таксито и останалите си приходи докарвам много сносен доход на месец." - споделя Мишо Шамара. Освен че е шофьор, той все още не се е отказал да прави рап. Засега тази му кариера е в застой, но очевидно другите приходи, за които говори, са от продажбата на негови авторски парчета в България, които все още се изкупуват. Относно Рут Колева, бившият брадър не пести своите остри реплики. Той е на мнение, че тя се държи така арогантно към хората, защото е недоволна от нещо в живота си. Повод за унищожителните думи на Мишо Шамара към певицата стана хита на Гери-Никол "Яката дупара". Рапърът защити изцяло девойката, която Рут упрекна сериозно.

"Много момичета са стартирали кариерата си с френски ласки. Визирам Рут Колева. Така че една такава певица да ти раздава морал е нелепо." - казва Шамара пред в. "Шоу".

Той вече от над 2 години е в САЩ със семейството си и твърди, че е много по-щастлив там, отколкото беше в България. Въпреки че е родна звезда, Мишо смята, че няма срамна работа и затова работи с удоволствие в таксиметрова компания.