Срамота! Мариан Кюрпанов вече не е истински българин

Срамота! Мариан Кюрпанов вече не е истински българин
5 (100%) 3 votes

Мариан Кюрпанов на практика се отрече от България, което възмути близките му!

Една от звездите на „ВИП Брадър 2013“ – Мариан Кюрпанов, предизвика изключително негодувание и критики сред българското общество. Фотомоделът се преструва, че е забравил да говори добре родния си език, пише в. „Уикенд“.

За последно подгласникът на Станка Златева в Къщата се подвизава у нас през лятото. Тогава той оставил ужасни впечатления у познатите си, които чак сега проговориха за това, научи Kliuki.bg.

Оказва се, че Мариан Кюрпанов говорил български с американски акцент и използвайки множество чуждици, тъй като уж не се сещал за еквивалента им на родния му език.

Мариан Кюрпанов се срамува, че е от България

Фотомоделът Мариан Кюрпанов се срамува, че е българин

Манекенът в момента се е установил в Ню Йорк, където развива успешна кариера. Затова английският му е станал не като втори, а направо като първи роден език. Говори се, че той отказвал да общува на български дори с българи, които среща в САЩ.

Същото е било и в Италия, където преди няколко години Мариан Кюрпанов се подвизаваше. Тогава той отново предпочитал категорично да говори на италиански, вместо на български език.

„Не знам каква е тази негова мания да се прави на чужденец. В която и страна да отиде, се опитва да се слее с местното население и да скрие, че е българин.“ – разкрива източник, познаващ фотомодела.

Според слуховете, Мариан бил много разочарован от България и затова искал да забрави, че е от тази страна. Причината е, че тук от години се обсъжда неговата ориентация в леглото, което направо го вбесявало.

Говори се отдавна, че Кюрпанов си пада по мъжки ласки, но самият той продължава да твърди, че е изцяло отдаден на жените. Все пак обаче все още не е женен или с официална възлюбена до себе си, което подклажда съмнението, понеже преполови 30-те и от него се очаква да има вече семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар