Джоли и Пит – един разбиващ развод след пламенната любов

Джоли и Пит – един разбиващ развод след пламенната любов
5 (100%) 6 votes

Джоли тотално забравила за своя бивш, актрисата, която е в развод с Брад Пит вече е наистина загърбила желания си бивш мъж.

Двойката на мечтите се разпада, а както е видно го прави с гръм и трясък, съд, обвинения, тежки думи, жалко за красивата двойка и споделени мигове, за прекрасните снимки и усмивки, който двамата Пит и Джоли, заедно с техните милиони фенове преживяха.

Джарет Лето е сред звездите, които се навъртат около красивата актриса и уж и оказват емоционалната си подкрепа, нейни близки признават, обаче че Лето има доста конкретни намерения.

Той отдавна дебнел Джоли и се радвал на раздялата й, защото я харесвал като колега и като жена най-вече.

Както се пише и в изданието за светски хора и събития „Лайфстайл“, Анджи и колегата Лето били с доста близък характер, забавни и непринудени, те се радвали често на своята компания, имали флирт в миналото.

Двойката на мечтите преживява своя кошмарен развод

 

После си стават само приятели, докато Анджелина Джоли не се развежда и сега не им се отдава втори шанс от съдбата, дали авантюрата ще прерасне в нещо по-дълготрайно или двамата ще си останат близки за кратко ще видим скоро.

Джоли не тъжи дълго и сменя любовници за утеха

Джаред Лето е на 45 години, той е също така привлекателен и щур като Анджелина, биха имали добро бъдеще, коментират из светските среди, едва сега след като Пит е само история Джаред Лето демонстрира своите истински намерения и емоции пред актрисата.

С интерес медиите следят и отношенията по звездния развод и разпределения на имоти и деца, напрежението не е малко, но дано краят не е тъжен, коментираме от изданието „Клюки.бг“.

Дали Джоли ще отстъпи или пък Брад ще съумее да намери път към нея, за да изгладят различията, нека всичко е в полза на децата и околните, коментираме и ние.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар