Миро отново докосна феновете си с хубава музика и текст

Миро отново докосна феновете си с хубава музика и текст
5 (100%) 3 votes

Миро отново докосна феновете си с хубава музика, това са мненията и оценките на мнозина, публика, критика и светски издания.

Вече няма защо да се крие, че „Гълъбо“ е един невероятен музикален и творчески проект, в който музикантът Миро е вложил много сърце и емоции.

Само четири дни след последното също толкова силно парче на Миро – песента му Reverse, излезе и музиката на „Гълъбо“.

Клипът към изпълнението е в черно-бяло, което се съчетава добре с мелодията и настроението на песента.

Музика, пиано, глас – всичко тук е съвършен вид и хармония, коментират мнозина, „Гълъбо“ е мелодия към късометражната лента със заглавие „Кредит“.

Музикалната изненада “Гълъбо” и клипът към нея излизат в четвъртък и са изненада и за Миро, и за композиторката на парчето популярната Вида Пиронкова.

Както тя казва, щом завършили текста, единственият глас, който си представяла в ума за изпълнението бил този на любимия Миро, пишат в изданието за новини – „Дунав Мост“.

Феновете също не пестят своите коментари и положителни оценки из социалните мрежи и форумите, защото песента е направена много професионално и е доста въздействаща.

Миро отново развълнува своите многобройни фенове с музика и песни

Много популярни хора като например Ирина Флорин също изразиха публично положителната си оценка от направеното в клипа и песента.

Миро от години е любим творец на мнозина от нас, той доказа своята класа и присъствие на музикалния пазар с работа и емоцията, която предава на феновете си, коментираме и ние от изданието за новини и светски истории – „Клюки.бг“.

Очакваме още от Миро, разбира се, а той има много дълги години пред себе си за развитие и още творчески успехи. С таланта и усета му за хитове и пеене той безспорно ще остане за дълго лидер в родната ни поп музика.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар