Раздорът между Тръмп и Холивуд продължава

Раздорът между Тръмп и Холивуд продължава
4.7 (93.33%) 3 votes

Раздорът между Тръмп и Холивуд продължава, все повече расте броят на популярните хора, които публично се обявиха срещу новия американски лидер – Доналд Тръмп.

Тръмп е определено по-радикален и доста краен спрямо някои нации, култури и държави по света, той забрани навлизането на граждани от 7 страни с ислямски традиции вече.

Това провокира нова лавина от недоволство и яростни протести.

Доста очевидни са те в Холивуд, където по-голяма част от звездите са с имена познати по цялата ни Земя, това са хора с влияние и техните изказвания са пример.

Огромна част от известните американски кино и театрални имена са силно настроени против решенията, позициите и цялостното управление на Тръмп.

Едва неколцина са по-умерените в изказванията си, наскоро Никол Кидман, а и Матю Макконахи споделиха, че при вече избран президент е по-редно да се мисли как да се осъществи конструктивен диалог с него, пишат и от „Лайфстайл“.

Мелания – хубава и стилна, макар да няма много фенове, тя има много женственост

Едва ли протести и агресия са решението, споделят те, все пак не малка част от гласуващите в САЩ са подкрепили Тръмп, нещо което е редно да получи своята оценка и да се уважи.

Все пак САЩ е една свободна и демократична страна, коментират и някои.

Други пък като Мерил Стрийп, Мадона, Анджелина Джоли са едни от най-крайните противници на политиката на президента Доналд Тръмп, в която те виждат много расизъм и нехуманно отношение в редица аспекти и програми, предвидени от Тръмп.

Доналд Тръмп и нежната му половинка

 

Политиката на САЩ е друг приоритет не наш, но все пак се надяваме една толкова известна фигура като него и предизвикалия смут в избора му за президент да намерят успокоение на ситуацията скоро, в полза на едни по-толерантни международни отношения.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар