Петко Димитров разкри своята драма след раждането на второто му бебе от Яна

Петко Димитров разкри своята драма след раждането на второто му бебе от Яна
3.9 (77.5%) 8 votes

Петко Димитров се оплака от натоварения си живот, но все пак е щастлив!

Бизнесменът Петко Димитров живее в семейна идилия. Той има три деца, последните две от които са от съпругата му Яна. Големият му син Виктор вече е пораснал и живее с майка си Мария Игнатова, но Доменик и Ян още са малки и затова изискват много грижи от страна на родителите, научи Kliuki.bg.

Най-голямата болка на Петко е липсата на сън. Бизнесменът не се е наспивал нормално от месеци насам. Неговата работа е нощем, тъй като управлява няколко дискотеки. Като се прибере у дома сутринта пък, трябва да помага в отглеждането на децата, понеже тогава Яна отива на работа.

Петко Димитров и Яна Акимова

Петко Димитров и Яна са щастливо семейство, но на висока цена

Въпреки че роди преди няколко месеца, танцьорката се върна на работното си място и отново обучава различни хора на танцови умения. Това обаче усложнява нещата у дома, защото Петко също е много зает. Затова родителите и на двамата много им помагали в грижите за децата.

„Това, което най-много ми липсва, е сънят. Много искам да легна и да спя няколко дни, но не мога. Много хора си сипват ракийца вечер, пускат си филмче, а аз отивам на работа.“ – сподели Петко Димитров в „Комбина“.

Припомняме, че той се венча за Яна преди 3 години, след което двамата почти веднага създадоха нов живот. Наскоро им се роди вторият син, а Петко доказа любовта си към танцьорката, кръщавайки го на нейно име.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Петко Димитров разкри своята драма след раждането на второто му бебе от Яна”

  1. 345

    февр. 05. 2017

    Като иска спокоен живот и да се наспива да се откаже от бардаците си и да работи като нормален човек от 9 до 17.00

Добавете коментар