Григор Димитров и Никол си нямат идея какво ги чака в Хасково!

Григор Димитров и Никол си нямат идея какво ги чака в Хасково!
3.8 (75%) 4 votes

Григор Димитров и Никол Шерцингер ще се хванат за главата, ако отидат в Хасково!

Родният град на Григор Димитров е в трепетно очакване да зърне своя именит съгражданин в компанията на световноизвестната си приятелка. Преди дни тенисист №1 на България пристигна у нас, за да участва в турнир. Това е и първото посещение в родината му на неговото гадже. Тя бе посрещната наистина топло, но още нищо не е видяла, разбра kliuki.bg.

На въпроса дали Григор Димитров ще отскочи до родно Хасково с Никол, той отговори, че ако му остане време, ще го направи. А там се надяват да остане, защото готвят не една и две изненади. Освен че къщата на фамилията е окупирана от зори до здрач от фенове на ГриКол, търговците също готвят хитри трикове за привличане на вниманието.

На пазара в центъра на Хасково дават мило и драго да зърнат Григор Димитров и Никол и да си поговорят с тях. А в техния случай, това е зеленчуковата им продукция. По сергиите се кълнат, че ще връчат на звездите по една маруля и един лук без пари, само в замяна на снимка. Но повече аванта не пускат, че да има изгода и за тях.

В Хасково чакат Григор Димитров и Никол със зарзавати

В Хасково чакат Григор Димитров и Никол със зарзавати

Освен щедрите армагани, които им готвят, хасковлии са спретнали още една изненада със зарзаватчийски привкус за звездната двойка. По сергиите в града вече се продава специален сорт спанак, кръстен Гришо. А производителите в района са култивирали и домати, които ще нарекат „Никол Ш.“, пише bgdnes.bg.

Определено съгражданите на тенисиста доста са се постарали за посрещането на хавайската си снаха. Дано поне Григор Димитров и Никол да намерят време да отскочат до родното му място, за да не отиде целия труд на вятъра. А и кога друг път певицата ще има възможност да хапне домати, кръстени на нея?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар