Взрив: Мъжът на Стефания Колева не я пуска с Башар Рахал

Взрив: Мъжът на Стефания Колева не я пуска с Башар Рахал
4.7 (93.33%) 3 votes

Стефания Колева става жертва на изключително ревнивия си съпруг!

Красивата актриса, станала известна с хитовия ситком „Тя и той“, Стефания Колева продължава да бъде ревнувана от мъжа си все така силно. Архитект Йордан Ликов не дава на чаровницата да общува с почти никакви мъже, които не е одобрил той самият, научи Kliuki.bg.

Пореден повод да прояви ревността си Ликов намери в предстоящата съвместна работа на жена му с Башар Рахал. Двамата са главни герои в новия сериал „Ние, нашите и вашите“, който ще тръгне в ефира през месец март.

Стефания Колева и Башар Рахал

Стефания Колева има минало с Башар Рахал

Още щом узнал, че Стефания Колева е в един проект с Рахал, архитектът полудял. Той знаел отлично, че актьорът е голям женкар и не пропуска да си легне с всяка една колежка, която види. Затова Йордан Ликов забранил на съпругата си да участва в сериала, което довело до голям скандал помежду им.

Мъжът на актрисата се чувствал застрашен и от факта, че Стефи и Башар имат минало. Те са състуденти от НАТФИЗ, където в класа на Стефан Данаилов са имали лека забежка помежду си.

За Стефания Колева отдавна се говори, че слага рога на мъжа си. Тя е значително по-млада от него и това дава основание за доста спекулации относно тази тема.

Най-същественият слух за изневяра на актрисата беше преди 3 години. Тогава се твърдеше в обществените среди, че има връзка със Станимир Гъмов. Двамата дори живееха заедно, но впоследствие кукловодът се върна към ергенския си живот, пълен с денонощен запой, а Колева получи прошката на Йордан Ликов.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар