Григор Димитров е получил благословията на най-близкия си човек на света!

Сватбата между Григор Димитров и Никол Шерцингер изглежда вече сигурна, след като тенисистът получи одобрението на майка си. Мария и певицата са много близки и дори обядваха без Гришо преди дни. Това е предпоставка за наистина много сериозни отношения между Никол и Григор, които могат да завършат дори с брак. Говори се, че Гришо много държал на мнението на майка си по отношение на жените, с които излиза. Той искал тя да хареса половинката му, но ако не го стори, дори се замислял дали да не прекрати връзката, научи Kliuki.bg. В този ред на мисли може би не е чудно и че Григор Димитров скъса с Мария Шарапова. Според някои слухове, рускинята се скарала жестоко с Мария Димитрова по телефона и малко след това тенисистът се озова сам. [caption id="attachment_379286" align="aligncenter" width="300"]Григор Димитров май вече откри жената за себе си Григор Димитров е безумно щастлив с Никол[/caption] Всъщност отношенията между майката на Гришо и Маша никога не са били цветущи. За мнозина беше странно, че за 3 години руската хубавица се появи в България едва няколко пъти, но нито веднъж не навести родителите на половинката си. Говори се, че Мария не одобрила съименичката си, защото я намирала за прекалено властна, което не е добре за сина й според нея. Това тежало доста на Григор Димитров и дори е истинско чудо, че е издържал с Шарапова толкова време, предвид че държи майка му да одобри гаджето му.

Сега обаче е съвсем друго. Гришо грее от щастие, защото двете най-важни жени в живота му се разбират чудесно. Интересното е, че родителите на тенисиста харесват Никол, въпреки че тя е с 13 години по-възрастна от сина им. Очевидно те са доста разкрепостени хора, в което няма лошо.

Онова, което Мария Димитрова харесвала най-много у певицата, е способността й да бъде едновременно мила, нежна, но и много силна по характер. Майката на Григор усещала, че това е точната жена за сина й.