Плеймейтката Гергана Стаменова отново влиза в киното!

Плеймейтката Гергана Стаменова отново влиза в киното!
Гласувайте за статията

Гергана Стаменова, по която десетки мъже плакнат очи напоследък, получи нова роля в киното!

Плеймейтката Гергана Стаменова се оказа с многостранни таланти. Тя е напът да стане актриса за постоянно, след като получи своята втора роля, научи Kliuki.bg.

Става въпрос за новия филм на режисьора Ники Станчев. За Гери ще бъде огромно предизвикателство да участва в проекта. Тя е избрана за една от главните роли, като героинята й ще покаже голяма доза провокация и драматизъм едновременно, пише HotArena.net.

Гергана Стаменова в нов филм

Гергана Стаменова покорява и българското кино

Това ще бъде вторият филм в кариерата на Гергана Стаменова. Първият отново бе режисиран от Станчев. Очаква се с голям интерес да се види как хубавицата ще се възползва от вече съществувашия си опит в киното.

„Мис Плеймейт 2016“ популяризира до голяма степен Гери. Освен във филма на Ники, тя е получила предложение да се снима и във видеоклип на известна родна поп група, чието име засега предпочита да не оповестява. Като допълнение към всичко това идва и поканата на популярна световна марка бельо, чието рекламно лице ще бъде за колекцията пролет-лято.

Припомняме, че в конкурса Гергана Стаменова стана първа подгласничка на Маги Бадер. 24-годишната красавицата обаче не съжалява за изплъзналата й се на косъм победа и се гордее с второто си място.

„Няма как всички 12 момичета да сме първи. Важното за мен беше да си сверя часовника, да покажа, че мога. Вратите пред теб се отварят по-лесно, когато си популярно лице.“ – смята Гери.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар