Миро разби Саня Армутлиева: Тя е по садо-мазо, с камшика удря здраво!

Миро разби Саня Армутлиева: Тя е по садо-мазо, с камшика удря здраво!
5 (100%) 3 votes

Миро направи на пух и прах Саня Армутлиева, а Слави Трифонов му пригласяше!

Саня Армутлиева стана жертва на жестока гавра от страна на певеца Миро и Слави Трифонов. Двамата се подиграха по най-бруталния начин с нея в ефира на Би Ти Ви, видя Kliuki.bg.

Това се случи по време на гостуването на Каризмата в „Шоуто на Слави“. Водещият постоянно намесваше Саня в разговора, подмятайки шеговити подигравки по неин адрес. Миро обаче се включваше непрестанно и така се стигна до грандиозното унижение на музикалната продуцентка.

„На Сяна й отива садо-мазо, представям си я с камшика.“ – каза Мирослав Костадинов.

Миро съсипа Саня Армутлиева

Миро унизи жестоко Саня Армутлиева

Всички тези атаки към Армутлиева са логични, тъй като тя се явява конкуренция на Слави Трифонов и Миро в музикалния бизнес. Преди време имаше голям скандал с Невена Цонева, която е близка с Дългия и накрая успя да осъди Саня за 20 хил. лв.

Приятелството между Каризмата и Дългия датира отдавна, но въпреки това шоуменът не е бил сред гостите на сватбата на поп певеца. От шоуто канен е бил единствено Евгени Димитров – Маестрото.

Тази година обаче Миро има намерение да направи втора сватба. Тя ще бъде далеч по-пищна от истинската, която се проведе на о. Корфу. На нея двамата с Елица ще поканят всички свои приятели и този път може би Слави Трифонов ще присъства.

Междувременно певецът разкри, че скоро съпругата му ще се жертва и ще се завърне за постоянно в родината си, за да бъде с него. Въпреки че са в любовни отношения от 10 години, двамата не живеят заедно. Тя е в Лондон, а той гради кариера у нас. След като сключиха брак обаче, явно са решили, че им е време за съвместен живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар