Тайната на Никол Шерцингер е жесток удар за Гришо! (истината шокира всички – още подробности)

Тайната на Никол Шерцингер е жесток удар за Гришо! (истината шокира всички – още подробности)
Гласувайте за статията

Гришо не иска да повярва на истината за Никол Шерцингер!

Григор Димитров – Гришо предизвика истински фурор в България преди дни. Като за черешката на тортата доведе за първи път в страната ни и своята годеница Никол Шерцингер.

Известната певица, по която сума момичета и момчета у нас точат лиги от години, най-после видя България. И доказа сериозността на чувствата си към Гришо. Има обаче нещо, което помрачава радостта им и това е жестоката тайна на Никол Шерцингер. Която лъсна наяве едва наскоро.

Гришо

Тайната на Никол Шерцингер втрещи близките на Гришо, те се тревожат за бъдещето на връзката им

Не, можете да бъдете спокойни, защото тя не е сложила рога на Григор Димитров. Поне засега нещата помежду им вървят по мед и масло. Колко ли дълго обаче ще е така, при положение, че Никол е страдала от… булимия.

Певицата призна, че е имала страшно тежък период и то по времето, когато е била най-търсена и прославена. А именно в групата, с която славата й изгря – „Пусикет долс“.

„Дните тогава бяха славни, но и никога не съм се чувствала по-сама, обречена, тъжна и депресирана. Тогава започнах да се държа неадекватно след концерти и записи. Затварях се в гримьорната или в дома си и се наранявах. Рапех се и се дерях сама, цялата бях на рани. А после дойде и булимията, от която едва не умрях“, разказва Никол Шерцингер.

Близките на Гришо останали потресени от тази изповед, защото макар Никол да твърди, че от години е здрава и се чувства добре, те не били сигурни в стабилната й психика. И дали отново няма да се поддаде и да залитне по страшни неща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар