Срам: Тачо остана без зъби след зверски побой, на Жени Калканджиева й дойде много! (още за резила)

Срам: Тачо остана без зъби след зверски побой, на Жени Калканджиева й дойде много! (още за резила)
5 (100%) 1 vote

Тачо ходи без зъби и излага жена си Жени Калканджиева!

Жени Калканджиева и Тачо са семейство, достойно за филм. Само че по-скоро сюжетът би наподобявал комедия, или по-скоро пародия. След всичко, което шестата по красота в света преживя покрай мъжа си, той й поднесе нова изненада.

А именно – зарадва я с беззъб съпруг. Да, оказа се, че от доста време насам Стефан Манов няма няколко зъба в устата си и затова почти никога не се усмихва, камо ли да се смее открито пред хората.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева вече вдигна ръце от мъжа си Тачо. Манов прекали тотално, сега е и без зъби

Проблемът на Тачо лъсна ясно в предаването „Черешката на тортата“, където устата му изглеждаше наистина крива. Дни наред зрители се дивяха и питаха какво му е на момчето, че изглежда като беззъба баба. Накрая стана ясно, че Тачо действително няма зъби в устата си.

През цялото време той се опитваше да се държи сериозен и да не се усмихва дори. Щом ситуацията станеше наистина напрегната обаче, и всички около него се хилеха като луди, той моментално криеше устата си с ръка и чак тогава си позволяваше да се засмее.

„Тачо си изплю зъбите и ги остави на асфалта преди няколко години в Студентски град. Тогава заедно с Жени Калканджиева бяха в едно заведение, където той се напи като свиня. И започна да се заяжда с различни клиенти. Е, един от тези клиенти не издържа и го изкара навън. Тачо все пак имаше успех и се отърва, ченето му обаче не“, разказват източници близки до него.

За да си оправи усмивката, мъжът на Жени Калканджиева трябвало да си сложи фасети, а на празните места да завинтят нови зъбни импланти. Това обаче струвало скъпо, а Тачо изпивал всеки лев, до който се докопа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар