Не е за вярване: Ето защо Весела Нейнски е още сама! (певицата носи огромна мъка по един мъж – виж кой е той)

Не е за вярване: Ето защо Весела Нейнски е още сама! (певицата носи огромна мъка по един мъж – виж кой е той)
1 (20%) 1 vote

Весела Нейнски още е сама, при все, че е красива, умна и даровита!

Оперната певица Весела Нейнски отдавна учудва всички със своята самота. Въпреки че кандидати и ухажори съвсем не й липсват, тя продължава да си живее сам самичка като кукувица.

Весела е още млада, но определено годините й далеч не са подходящи за ролята на мома. Повечето й приятелки и близки отдавна вече са семейни и с деца. Това обаче не се отнася за нея. Тя режела всеки, който поиска по-сериозна близост, разкриват близки до обкръжението й източници.

Весела Нейнски

Весела Нейнски още мислела за Освалдо Риос, който я зарязал

Не, не си мислете, че Весела Нейнски е минала на другия бряг, нищо подобно. Оказа се обаче, че тя още не може да забрави мъжа на живота си, който разбил сърцето й по най-гадния и жесток начин.

Не е за вярване, но този мъж е самият… Освалдо Риос. Да, красивият пуерториканец, по когото навремето лудна мало и голямо в България след сериала „Касандра“, буквално изпил ума на певицата.

За никого не е тайна, че Весито е имала джиджи-биджи с актьора. Самата тя е признавала за аферата си не един или два пъти, при това с нескрито задоволство и дори самохвалство. А и коя на нейно място пък би скрила, че е топлила леглото на самия Освалдо Риос?!

Проблемът обаче е в това, че партньорът на Корайма Торес бързо се наситил на Весела Нейнски и след няколко срещи – едната от които в чужбина, й бил шута. Разбира се, направил го елегантно и като кавалер, но това не помогнало на певицата да се почувства по-добре.

След Риос, тя имаше връзка и с колегата си Васил Петров, но нещата не стигнаха до очакваната от близките й сватба. „Весито още си мисли и си страда по Освалдо. Дори в социалната мрежа го следи и му пише, но той така и не й отговаря“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар