Емануела се препъна в по-младите си мъже (Ето кои звезди имат по-млади гаджета)

Емануела се препъна в по-младите си мъже (Ето кои звезди имат по-млади гаджета)
5 (100%) 3 votes

Две от връзките на Емануела са все с по-млади мъже

Емануела все си има работа с по-малки от нея. Но връзките й се провалят с гръм и трясък. Зеленооката поп фолк дива стана законна половинка на Никола. Тя бе на 31, а той на 24, когато се ожениха в шоуто „Къртицата”.

Но скоро се разделиха. Според думите на поп фолк дивата защото Никола не спрял да я кичи с еленови рога. Точно обратното твърдеше татко му, Лъчо Митничарят. Разведена, с дете, ексцентрична, с леко поведение и маниери на провинциалистка.

Която съсипала сина им. И неговото образование. Защото той напуснал университета в Швейцария, където следвал, тъй като го омагьосала. На всичкото отгоре имал гадже дъщеря на руски олигарх, а той се забил с една чалгарка, не можаха да си простят неговите родители.

И разликата й с бащата на втория й син Митко Динев е огромна. Димитър Динев стана баща на втория й син-Мити. Той е наследник на олигарха Динко Динев. Също завършил в Лондон.Баща му бил бесен на връзката му с Емануела. Заплашил го, че ще му врътне финансовото кранче. И младият плейбой клекна.

Десислава и Благой Найденов имат цели 18 години разлика във възрастта. 37-годишната Десислава и 19-годишното й гадже предизвикаха фурор с връзката си. Предишната й любовна афера с ММА боецът Светозар Савов-Зарко също бе белязана със седем години разлика.

Поп фолк дивата твърди, че е щастлива и обичана. Дори се заговори, че двойката иска да узакони връзката си. Както и да си има дете.

Камелия също е по-голяма от нейния Цветин. Двамата са заедно отдавна и мнозина ги възприемат като съпрузи със солиден стаж. Връзката им говори красноречиво, че това е истина.

Кали също е по-голяма от бащата на третия си син. Дипломираната психоложка мечтаеше да мине под венчило с инструктора по ски. Но получи яростна съпротива от майка му.

Емануела все залита по млади гаджета

Мария и съпругът й Християн Гущеров също не са набори. Пухкавият милионер е със седем-осем години по-малък от поп фолк дивата.
Миньончето на поп фолка и бизнесмена са щастливо женени вече две години. Гласовитката от Стара Загора не спира да го хвали и да копнее да го дари с наследник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар