10 години след „Трима братя и три сестри”: Каква е сега Паола Рей?

10 години след „Трима братя и три сестри”: Каква е сега Паола Рей?
4.7 (93.33%) 3 votes

Паола Рей е все така ослепителна

Паола Рей е магнетична и десет години след латино сериала „Трима братя, три сестри”. Тя е една то най-обичаните звезди в Латинска Америка. Феноменталния успех в сериала я правят звезда от световна величина. Днес, десет години по-късно, Паола Рей продължава да жъне успехи.

Нейната ексцентричност и необузданост се вплетоха много добре в ролите, които изигра на екран. Зрителите никога няма да е забравят като дивачката от любимия филм Телемундо”. Дори и най-върлите й фенове я определиха като скандална. Шикозна, магнетична бе брюнетката и в друга любима лента.

В „Бавачката” успя да съблазни семеен мъж. Нейните героини са запомнящи, ярки. Еднакво добре й се отдава превъплъщението в злодейка и лоша жена. Както и на невинен ангел. Каквато бе във филма „Спешно отделение”. Никой няма да я забрави и като хищница и жената вамп в „Жената в огледалото”.

Паола Рей спасява животи. Но на екран. Но споделя, че и тя е била спасена от любимия си мъж. С когото живеят заедно, щастливи са и се радват на детето си. Красавицата не вярваше, че това ще се случи точно на нея. Защото бе резервирана за подписи и венчило.

„Не вярвах, че ще намеря мъж, с когото да се чувствам така добре. Той е моята друга половинка. Кара ме да мечтая, да се усмихвам и да вървя напред. Той бе този, който ми откри красотата на света”, сподели развълнувано непокорната актриса.

Ослепителната Паола Рей не спира да хвали съпруга си. Той й помогнал да намери баланса в себе си. Десет години след заснемането на култовата лента, Паола Рей не е същата. Вече е загърбила щурите купони, запоите до сутринта, моментните свалки.

Слуховете твърдят, че актрисата е разбила брака на колегата си Хуан Батиста. Тя обаче не го помни и не признава подобен „грях”.

Паола Рей преди и сега

И твърди, че сега е разбрала какво означава да имаш истински другар до себе си. „Той и сина ми са моят свят. Обожавам ги”, признава Паола Рей. Е, вероятно любовта може да укроти и най-дивата котка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар