Лепа Брена със специален ход към Гришо: Виж как го прелъстява!

Лепа Брена със специален ход към Гришо: Виж как го прелъстява!
5 (100%) 2 votes

Лепа Брена не спира да мечтае за Григор Димитров и това е видно!

Сръбската легенда на музиката Лепа Брена в момента се намира в България, макар до концерта й в Пловдив да остават цели два месеца. Певицата пристигна специално за тенис турнира Sofia Open, защото е луда фенка на Григор Димитров.

Не е тайна обаче, че талантливата блондинка има желание да бъде нещо повече за нашия тенисист. Тя вече се закани, че ще го спечели и сякаш планът й започна да действа.

Потвърждение за това са обеците, с които Лепа Брена се сдоби. Те са изработка на българската дизайнерка Паолина Крушкина и се считат за уникално бижу, научи Kliuki.bg.

Вече се говори, че това е част от репертоара, с който певицата ще прелъсти Григор Димитров. Русокосата изкусителка жадува за нашата първа ракета и това е повече от видно.

Припомняме, че Лепа Брена ще се появи у нас отново на 8 април, когато ще пее пред над 7 хил. души в зала „Колодрума“ в Пловдив. Това ще бъде едно от най-мащабните събития на Балканите през тази година.

Гришо най-вероятно няма да присъства, тъй като е ангажиран с кариерата си и рядко се връща в България. Затова Лепа Брена не издържа и дойде да го види лично веднага щом разбра, че той в момента е в родината си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар