„Дондуков“ 2 се тресе: Генерал Деси разтърси всички, Румен Радев не може да я озапти! (шок подробности)

„Дондуков“ 2 се тресе: Генерал Деси разтърси всички, Румен Радев не може да я озапти! (шок подробности)
3.8 (75.56%) 9 votes

Генерал Деси, както всички наричат жената на Румен Радев, докара чиновниците до инфаркт!

До наистина инфарктно състояние докара служителите на „Дондуков“ 2 съпругата на президента Румен Радев. Генерал Деси, както всички наричат отдавна Десислава Радева, успяла да побърка мало и голямо около себе си. Прищявките й нямали край, а наглостта й ставала все по-голяма, пише Ретро.

Върхът на всичко обаче бил меракът на Десислава Радева да се настани в канцеларията на… самата Илияна Йотова. Огромната стая, която се полага винаги и само на вицепрезидента, се намирала най-близо до кабинета на Румен Радев и явно затова Генерал Деси така ожесточено драпала към нея.

Румен Радев

Поведението на първата дама втрещи всички и заплашва да компрометира Румен Радев

„Побърка хората тази жена. Иска кабинета на Илияна Йотова – за коя се взе тя?! А освен това не спира да се разпорежда из президентството и половината от новите хора, тя ги назначи. Всичките до един са й протежета, събирани кой знае откъде. Така си ги намества и наглася, че всички нея да слушат и разбира се, да няма нито една читава дама около мъжлето й“, коментират с ирония източниците.

Безспорно появата на първата дама Десислава Радева от самото начало стана повод за клюки, интриги и широко обсъждане, дори и сред народа. За нейно огромно съжаление обаче, ако Румен Радев се радва на симпатии и уважение от околните, то Генерал Деси е по-скоро одумвана и осмивана.

Какво ще се случи занапред и дали отношението към персоната й ще претърпи промяна, това предстои да видим. Едва ли обаче ще се случи, ако тя продължи да бъде на нож и да си развява байрака пред вицето Илияна Йотова. Последната е дама с опит, стил и класа, която едва ли би се дала на новата съпруга на президента.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “„Дондуков“ 2 се тресе: Генерал Деси разтърси всички, Румен Радев не може да я озапти! (шок подробности)”

 1. зрител

  февр. 10. 2017

  То в погледа и си личи ,че е властна , злобна и нагла ,но в качеството си на каква се разпорежда там ?Може и да е била „генерал“ но сега трябва да е по-смирена и по тиха от водата ,но простотията ходи по хората ,а не в гората ,селянката си е селянка където и да я сложиш си показва рогата.

 2. ппппппппппппп

  февр. 10. 2017

  Мили боже, пак искам да попитам какво хареса в нея, млада ли е, хубава ли, интелигентна ли, генерала си навлече беля с нея, компромат след компромат, ако продължава в същия дух и рейтинга ще му падне и хората ще се разочароват, хич не ми се иска да става така, просто трябва да прогледне и да се вземе в ръце, факта че го позволява всичко това, нещата не вървят надобре, да не говорим за първата съпруга и двете му деца.

 3. эээээээээээээ

  февр. 10. 2017

  Само лоши работи съм чела за тази жена.

 4. zizo ot selo

  февр. 11. 2017

  AMI DA IA ZAEBE I DA SI VZEME PQRVATA

 5. ina

  февр. 11. 2017

  da ama posle, tazi luda chte gi iskormi.da mu misli generala pod 4ehal.cvetq i rozi

 6. Тото ла Котуньо

  февр. 13. 2017

  А на Плевнелиев викахте ЧЕХЛЬО, помните ли? Я пак да го кажете, ама високо, та и Р.Р. да чуе!

Добавете коментар