Бомба: Изповедта на Лияна ще ви разтърси! (разкритията й шокират – още подробности)

Бомба: Изповедта на Лияна ще ви разтърси! (разкритията й шокират – още подробности)
Гласувайте за статията

Лияна се скри за доста време от сцената и медиите, но се завърна отново!

Поп фолк дивата и братовчедка на Коцето – Лияна, се беше покрила за доста дълъг период от сцената и медиите. Припомняме, че след позорния Вип Брадър, в който участваше и заради който всички я подиграваха за флирта и унижението с Тервел Пулев, певицата избяга.

В течение на няколко години тя живееше живота си извън обективите на камерите. Но ето, че се завърна отново и то в предаването „Черешката на тортата“. Участието на Лияна там изобщо не е случайно. Тя разкри, че вече има готови няколко нови свои проекта и няма търпение да се завърне във вихъра на работата си.

Лияна

Лияна живяла и все още продължава да живее в самота

„Аз съм фатална жена не само в клиповете и песните си. Такава бях, съм и ще си остана и занапред. Това не се учи. С него или се раждаш, или не. Въпреки че етикетът „фатална жена“ изобщо не е гаранция, че ще си обичана и щастлива“, споделя Лияна.

Тя разтърси феновете си с изповедта и признанието, че е все още сама и няма никого до себе си, освен дъщеря си. С бившия й Махмуд са разделени от години, но въпреки това можела да разчита на него и подкрепата му за всичко. Отношенията им били цивилизовани и добри, но само дотам.

„Сама бях и сега пак съм сама. Толкова години да търсиш и да чакаш любовта, а тя все да не идва. Може би аз по-добре от всичките си колежки и приятелки знам какво е самотата. Но съм благодарна, защото тази самота ме направи силна. Никой в живота ми не успя да ме пречупи – нито мъж, нито жена. Сигурна съм, че така ще бъде и занапред“, категорична е Лияна.

За която никой не беше очаквал, че след като се скри от света, е живяла дните си като монахиня. Но ето, че изненади винаги има.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар