Ай стига, бе: „Уникалната“ Николета окраде Версаче, стана за посмешище! (цялата фотосесия копирана – ШОК СНИМКИ)

Ай стига, бе: „Уникалната“ Николета окраде Версаче, стана за посмешище! (цялата фотосесия копирана – ШОК СНИМКИ)
3.7 (73.33%) 3 votes

Николета Лозанова стана за смях с бледите опити за копиране на гиганта Версаче!

Ти да видиш, братче! Наскоро Николета Лозанова, която от години е единствена и неповторима в България (поне в собствените си представи), излезе в медиите с убийствена фотосесия.

То качество, то професионализъм, то красота, то чудо… И действително щеше да бъде така, ако дни по-късно не се оказа, че кадрите от прехвалената фотосесия са… крадени. Едно към едно при това.

Николета

Николета Лозанова окраде Версаче, при това едно към едно

Разбира се, тук няма да си говорим празни приказки и да плюем на вятъра. Снимковият материал е по-красноречив и убедителен от всякакви думи. И тъкмо той е пред очите ви.

Това, което виждате, не е халюцинация, а първоизточникът на „идеята“ на Николета и екипа й. А именно големият и наистина единствен Версаче. Gianni Versace anni 90 – това е фотосесията, в която Николета Лозанова и хората й са се влюбили. И решили да я пресъздадат като под индиго, пише сайтът Слава.

С просто око се вижда за какво иде реч и не е необходимо да си експерт или моден гуру, за да схванеш, че НиЛо се е напънала да замяза на огледален образ на модела от истинската сесия.

Лошо няма, стига да си коректен и да обявиш как и откъде си почерпил вдъхновение. То и без друго топлата вода отдавна е измислена…

Ето на – гледайте и се любувайте, а после открийте разликите!

„С тази си изцепка и тотално посмешище, нека Николета после пак да тръгне да говори как останалите крадели, а тя била първообраз. То първообраз и в главата на Валери Божинов отдавна не е, та камо ли в света на модата и сериозния бизнес“, коментират потребители в интернет форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар