bTV се разтресе: Жесток удар за Иван и Андрей, дойде им като гръм! (още подробности)

bTV се разтресе: Жесток удар за Иван и Андрей, дойде им като гръм! (още подробности)
3 (60%) 1 vote

Иван и Андрей не очакваха подобно отношение от телевизията!

Жесток удар застигна Иван и Андрей. Продуцентите с дългогодишен опит и познания застинаха от решението на ръководството на Би Ти Ви да им ореже парите. Това се случи съвсем наскоро, а опосумите (както ги наричат от години), не били на себе си от гняв.

Работата е там, че заради икономиите и орязването на бюджетите, Би Ти Ви решила да съкрати наполовина излъчването на епизодите от поредицата „Истински истории“. Нейни продуценти са именнно Иван и Андрей.

Иван и Андрей

Иван и Андрей са бесни от решението на Би Ти Ви да им ореже парите от епизодите на „Истински истории“

„Както всички, които си имат понятие от телевизии знаят, големите медии като Би Ти Ви, Нова телевизия и други, не плащат на произведено, а на излъчено в ефира им предаване. Така че щом „Истински истории“ няма ефир, Иван и Андрей няма да видят и пари“, обясняват близки до медията източници.

С типичния си избухлив характер Андрей Арнаудов първо бил на път да вдигне луд скандал и да потърси сметка от ръководството. Но Иван Христов го спрял и кротнал. Така или иначе двамата продуценти и водещи вече си договориха твърдо трети сезон на „Фермата“ по Би Ти Ви.

За момента им остава да се радват на този факт и да разчитат на него. Тъй като по-добрите им финансови постъпления биха могли да дойдат основно от „Фермата“.

„Странно е как Иван и Андрей винаги са си приличали като астрални близнаци, а сега, откакто е с Ирина Тенчева, Иван е станал някак по-уравновесен и спокоен. Преди първо палеше, а сега брои до десет, замисля се и тогава действа“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “bTV се разтресе: Жесток удар за Иван и Андрей, дойде им като гръм! (още подробности)”

  1. 123

    февр. 10. 2017

    Като водещи пълни некадърници , а предаванията им са боза Нямам намерения никога да ги гледам така ,че и да ги спрат не ме интересува

Добавете коментар