Бомба: Никол Шерцингер опули родителите на Гришо! (виж какво им сервирала бъдещата снаха)

Бомба: Никол Шерцингер опули родителите на Гришо! (виж какво им сервирала бъдещата снаха)
1 (20%) 1 vote

Никол Шерцингер буквално изумила бъдещите си свекър и свекърва!

Миналия петък Григор Димитров пристигна в родината, но не сам, а заедно с годеницата си Никол Шерцингер. Смуглата красавица беше истински подарък за българските си фенове. Въпреки че почти никой не успя да се докосне до нея.

Никол Шерцингер прекара едва няколко дни в България и си замина от страната ни още преди старта на турнира „София Оупън“. През малкото време, през което беше тук обаче, певицата успяла да сащиса родителите на Гришо.

Никол Шерцингер

Никол Шерцингер шашна родителите на Гришо, иска да се омъжи за него в България

Докато той се готвил за срещите си на корта, Никол Шерцингер се запознала с майка му. Бащата на Гришо тя познавала отдавна, тъй като той често пътува с него в чужбина. С бъдещата си свекърва обаче Никол постигнала пълно разбирателство, особено след като я шашнала с идеята си.

А тя е двамата с Гришо да се венчаят не някъде в чужбина, а точно тук – в родината му. Никол Шерцингер признала, че иска да се омъжи за любимия си в тесен кръг и то в типичен български храм. Затова и вместо да обикаля като алтава из моловете, тя се отдала на посещения на църкви и храмове.

В крайна сметка Никол и майката на Гришо се спряли на един от най-големите католически храмове у нас „Свети Йосиф“. Шерцингер стояла като онемяла пред величието на храма, в който спокойно може да сключват брак православни християни с католици.

Мястото на венчавката очевидно вече е избрано и остава само Григор и половинката му да определят датата за събитието. Което гарантирано ще се превърне в топ сензация за цял свят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар