Край с „Комиците“: Любо Нейков е в ступор, зрителите бесни! (още подробности)

Край с „Комиците“: Любо Нейков е в ступор, зрителите бесни! (още подробности)
4 (80%) 1 vote

„Комиците“ са свалени от екран, а зрителите изригнаха побеснели!

Любимото предаване на хиляди българи „Комиците“ беше свалено от ефира на Би Ти Ви. За последен път то беше излъчено навръх 31 декември, в навечерието на Нова година. А оттогава насам никой не обелва и дума за него.

Вместо „Комиците“ по Би Ти Ви се върти италиански сериал, а зрителите не спират да питат какво се случва с любимците им и кога ще ги видят отново. Странното обаче е, че от медията не се ангажират с никакъв отговор, а просто смотолевят, че предаването е в сезонен отпуск.

Комиците

Любимото предаване на хиляди зрители „Комиците“ слиза от ефира на Би Ти Ви

„Комиците“ никога през годините не е било сезонно предаване. Любо Нейков и хората му не са си взимали почивка, освен през август, когато повечето предавания излизат във ваканция. Те са на принципа на „Шоуто на Слави“, което се излъчва винаги, без значение от сезона, местоположението на Луната, месечните цикли и прочие“, усъмниха се почитатели на зевзеците.

Най-любопитно е отношението на самия Любо Нейков, който от известно време насам ходел умислен и някак мрачен. Актьорът и продуцент също не задоволявал интереса на почитателите, които го срещат случайно. И така и не им обяснил дали и кога „Комиците“ ще се върне на екран.

Според източници, близки до кухнята на Би Ти Ви, предаването е поредното, което ще бъде отрязано от ефира заради пестене на пари. И ще бъде заменено от различни, и общо взето скучновати сериали, с които да се запълва програмата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Край с „Комиците“: Любо Нейков е в ступор, зрителите бесни! (още подробности)”

  1. 123

    февр. 10. 2017

    На всеки некадърник все някога му идва края ,никой не е застрахован от това.Изтъркано предаване, смучат от пръстите ,скука ,нямат качествени сценаристи ,то не става само с ядене трябва и акъл.

Добавете коментар