Цветелина Грахич не е на себе си: Гаджето й я довърши с този удар! (още подробности)

Цветелина Грахич не е на себе си: Гаджето й я довърши с този удар! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Цветелина Грахич и Кристиян Шаламанов са заедно от няколко години, тя не очакваше това от него!

Скандалната певица на Слави Трифонов – Цветелина Грахич е смазана и в тежка депресия. Но не заради заканите на шефа си да я отлъчи от шоуто и на нейно място да вземе любимката си Деси Добрева. А заради удара, който й нанесе най-любимия човек в лицето на Кристиян Шаламанов.

Припомняме, че Цветелина Грахич и Кристиян са заедно от няколко години. Босненката дотолкова си загуби ума по него, че тръгна на война с всеки, дръзнал да я съветва да си намери по-подходящо гадже. Кристиян Шаламанов е музикант от ромския оркестър Рико Бенд и затова мнозина не го одобряваха за Грахич.

Цветелина Грахич

Цветелина Грахич не е на себе си след изневярата на любимия си Кристиян Шаламанов

И може би ще се окажат напълно прави, особено след това, което той причини на татуираната хубавица. Близки до Цветелина Грахич хвърлиха бомбата с новината, че благоверният й е сложил огромни рога. И то със случайна мадама, с която се запознал по време на едно от участията си на сватба.

Мацката моментално хващала окото, но за разлика от Грахич, била русокоса и нямала нито един татус по тялото си. „Разнообразие му е майката. Явно на Шаламанката му е омръзнало от щуротиите и приумиците на Цвети, и се е разтушил при другата. Лошото е, че не е било еднократно забавление“, коментират източниците.

Говори се, че Кристиян и блондинката си устройвали тайни срещи по хотели из столицата в течение на близо месец. През това време той бил някак отнесен и Грахич бързо забелязала промяната в поведението му.

А, когато научила на какво се дължи тя, направо изригнала. Посочила вратата на гаджето си и заявила, че ще си умре на ината, но няма да му прости. Този разрив обаче я сринал напълно и към днешна дата не можело да се говори с нея, шушукат източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Цветелина Грахич не е на себе си: Гаджето й я довърши с този удар! (още подробности)”

  1. krasi

    февр. 11. 2017

    A be Grahich ,a be pile shareno , niama muz koito da ne izneveriava ! Takova zivotno niama !!!!

  2. бобчо

    мар. 21. 2017

    Тази Грахич е станала голема п… след операциите и силикона, цел ден да седиш и да я…

Добавете коментар