Защо Тифани Тръмп не обича прожекторите? (И мрази фамилията си)

Защо Тифани Тръмп не обича прожекторите? (И мрази фамилията си)
5 (100%) 1 vote

Тифани Тръмп не е така привързана към баща си, както сестра си Иванка

Тифани Тръмп е плод на любовта на президента с Марла Мейпълс. 23-годишната дъщеря на милиардера го подкрепяше на изборите. Но винаги бе далеч от прожекторите.

Тя не обича светската суета, ненавижда и името си. Красивата блондинка е четвъртото дете на стопанина на Белия дом.

Независимо от раздялата на родителите си, чаровницата не прекъсва връзката с баща си. Но за разлика от първородната Иванка не е така популярна. Въпреки че подкрепи татко си на президентската надпревара.

Дори го счита за чужд човек, доверяват близки до обкръжението й. Тифани и до днес не може да преглътне обидата, която баща й е казвал за майка й. Защото често новоизбрания президент я е наричал „тъпа и глупава жена”. Твърдял е още, че Марла е била и „най-голямата грешка в живота му”.

Марла е филмова актриса. Когато Доналд я среща, тя е красива и невинна. И много по-млада от остаряващата балканска хубавица Ивана Тръмп, за която милиардерът е женен. И има три деца. Но Марла така оплита магната, че двамата се женят през 1993.

По-късно втората му съпруга сама отглежда дъщеря си Тифани, защото двамата се разделят през 1999. А през 2013 г. Марла шокира обществеността с признанието, че още обича Доналд Тръмп.

Наследничката на новоизбрания държавен глава е подлудила мераклиите за розови филми за възрастни. Хубавицата определено впечатлява с мерките си. И не само.

Също като сестра си е завършила университета в Пенсилвания. За нея Доналд Тръмп казва: „Тя винаги впечатлява, където и да се появи. Тифани е изключителна, с красиво и голямо сърце”.

Тифани Тръмп не обича прожекторите

Запознати обаче издават, че като майка си обича сладкия живот, купоните и партитата. Заради щедрата издръжка, на Тифани Тръмп не й се налага да работи.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар