Скромна ли? Иванка Тръмп крие много срамно минало…с татко си

Скромна ли? Иванка Тръмп крие много срамно минало…с татко си
5 (100%) 4 votes

Иванка Тръмп не е това, което показва

Иванка Тръмп винаги е била за пример в обществото. Но младата дама крие доста провокативни тайни. И поведението й изобщо не е за подражание. Тъмна страна има в миналото си любимата щерка на Доналд Тръмп.Красива и успешна е само едната страна на медала. Такава е тя, като сбъдната американска мечта. Но щерката на президента на САЩ всъщност не е точно такава.

Секретът се намира в семейните албуми на династия Тръмп. Те са дълбоко скрити от обществото и любопитните обективи на папараците. Но не съвсем. Защото снимките в тях са повече от прелюбопитни. Според американските медии са, меко казано, неприлични.

Като млада девойка Ивана Тръмп се е снимала в романтични и доста разкрепостени пози с татко си. Приличащи много на любовни. Дори има фотоси, в които съблазнително го гали, като негова любовница. На други е седнала в скута му.

И се държи така, сякаш не му е биологична дъщеря, а поредната влюбена жена, с която е в любовен романс. Самият милиардер е признавал не веднъж, че ако не му беше родна дъщеря, би сключил брак с нея.

Това поведение на дъщеря и баща е доста фриволно. И предизвика доста негативни коментари в медиите зад океана.Дали наистина е имало нещо повече от бащинско чувство и привързаност на любеща дъщеря, коментираха по този повод таблоидите в Америка. Каква е истината знае само милиардера и настоящ стопанин на Белия дом и неговата наследница Ивана.

Близки приятели на семейството също споделят, че Доналд Тръмп имал прекалено близки и доста ексцентрични отношения с дъщеря си Ивана Тръмп.И сега двамата се чуват по няколко пъти на ден. Ивана не прави нищо, нито в личен нито в професионален план. Без благословията на баща си.

Иванка Тръмп не може без Доналд

Въпреки че иска да има имидж на Скромна и елегантна? Разголените й снимки от тийнейджърските години говорят съвсем друго. А и още една лъжа крие любимата щерка на татко. Винаги е твърдяла, че няма пластични корекции по себе си. И пак от снимките в семейния албум виждаме, че не е така. Защото Ивана Тръмп доста често се е подлагала на разкрасителни процедури. За които никога не признава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скромна ли? Иванка Тръмп крие много срамно минало…с татко си”

  1. gfhhgf

    февр. 12. 2017

    Деца, грешите. Ивана Тръмп е бившата жена на Доналд Тръмп, а тяхната дъщеря се казва Иванка. Ивана и Иванка не са една и съща личност.

Добавете коментар