Наследниците на династията Живков: Какво се случва с тях?

Наследниците на династията Живков: Какво се случва с тях?
3 (60%) 2 votes

Малък Тошко е ударил джакпота във фамилия Живкови

Малък Тошко е сред щастливците на династия Живков. Наследниците на първата фамилия в миналото е разпръсната по света и у нас. Третото поколение на Първия се занимава с мода и покер. Макар че живеят на различни места, членовете на татовата фамилия поддържат връзка помежду си.

Андреа и Людмила са две от правнучките на Тато. Те се занимават с мода. От бранша са категорични, че макар и от звездна фамилия, са много кадърни.

Наследницата на сина на Първия-Владимир също е отдадена на магията на модата. Брат й Тодор живее в Америка от доста време. И според очевидци се занимава с покер зад океана.
В Лос Анджелис живее и неговата майка Маруся Мирчева. Кинорежисьорката и поетеса е бивша жена на Владимир Живков.

След развода на нея й е забранено да публикува свои стихове в наши издания. В Америка основава благотворителна фондация. И има малка фирма за разпространение на детски филми. Твърди, че преподава кинорежисура в университета в Южна Каролина. Член е на съюза на писателите в САЩ и пише рецензии за специализирани издания.

След внезапната смърт на Людмила Живкова през 1981 г., Тодор Живков осиновява дъщеря й Евгения. Тато поема всички грижи по нейното отглеждане. Завършва училището за надарени деца в Горна баня и история в Софийския университет. След промените става моден дизайнер. Първоначално бизнесът й стартира с плетени пуловери. Като част от тях изнася в Япония, Италия и Австрия. После внучката на бившия комунистически лидер взима и двете си дъщери във фирмата.

Людмила завършва Американския колеж с отличен. Приета е в едно от най-престижните висши училища за мода и дизайн в Ню Йорк. Завършва бакалавърска степен по вътрешен дизайн в Лондон. По-малката й сестра Андреа още от малка иска да изучава моден дизайн. Синеоката красавица следва в Лондон.

Малък Тошко е ударил джакпота в клана Живкови

Жени Живкова е доволна, че дъщерите й не искат да живеят в чужбина. Малък Тошко остава галеника на известната фамилия. Любимецът на народа няма и ден трудов стаж. Но пилее с лека ръка пари по красиви жени и яки запои. А оригиналното му чувство за хумор е пословично.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар