Скандал: Елена Йончева аут от „Дондуков“ 2, Генерал Деси успя да я елиминира! (истината шокира България)

Скандал: Елена Йончева аут от „Дондуков“ 2, Генерал Деси успя да я елиминира! (истината шокира България)
4.4 (88%) 5 votes

Елена Йончева вече не е прессекретар на президента Румен Радев, скандалът е прецедент!

Страшен скандал се разигра на „Дондуков“ 2, а всички в президентството са потресени и онемяха. След като само две седмици след назначаването си, Елена Йончева беше свалена от поста прессекретар на Румен Радев.

Новината взриви България снощи. А до момента Елена Йончева не вдига телефона си и не иска да говори с никого. Тя е била отстранена от длъжността си с указ на държавния глава. Макар че официалната информация гласи, че журналистката сама е напуснала работа, пише Пик.

Елена Йончева

Елена Йончева е отстранена от длъжността си в президентството, новината потресе всички

В това обаче няма как да се повярва, допълва сайтът. Първо, защото Елена Йончева отдели месеци от ценното време със сина си, за да бъде плътно до Румен Радев по време на предизборната му кампания. И второ, защото самата тя не спираше да повтаря в интервюта доскоро, че ще вложи сърце и душа в работата си.

„Чудовищно е това, което се случи. То е прецедент в историята на всичките ни досегашни президенти. Как може да постъпят така с нея, след като генерал Радев до голяма степен успя да спечели изборите именно с помощта на Елена Йончева?! Срам и позор, няма какво друго да се каже“, сащисани са хора от президентството.

Из коридорите на „Дондуков“ 2 не спира да се говори как истинската причина за уволнението на Елена Йончева не е Румен Радев, а жена му Десислава Радева. Генерал Деси, както я наричат, изпадала в чести пререкания с журналистката. Тя се опитвала да диктува всичко и да командва дори нейната работа, което обидило Елена.

Откакто е встъпил в длъжност пък, Румен Радев слушал съпругата си и давал всички свои изявления само писмено, в сайта си. Той не общува открито и директно с медиите, което също било в разрез с мнението и поведението на винаги откритата Йончева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар