Адвокатът на Моника Валериева проговори за делото срещу Люси Иларионов!

Адвокатът на Моника Валериева проговори за делото срещу Люси Иларионов!
3.5 (70%) 2 votes

Моника Валериева все още не може да вземе превес над Люси Иларионов!

Оказа се, че в България не е лесна задача да осъдиш някого за клевета. Това разбра с пълна сила Моника Валериева, която все още не може да надделее над чалга режисьора Люси Иларионов, научи екипът на Kliuki.bg.

Самият подсъдим обаче много умело бяга от делото и разиграва плеймейтката. Това разкри адвокат Екатерина Димитрова пред Blitz.bg.

„Имаме много върнати призовки с отбелязване, че на адреса на подсъдимия никой не е отворил, а вътре са се чували шумове.“ – споделя юристката.

Моника Валериева не успява да хване на тясно Люси Иларионов

Моника Валериева не може да притисне Люси Иларионов в съда

Така става ясно, че Люси Иларионов има намерение да бяга от делото до последна възможност. Именно затова то още не може да тръгне както трябва. До момента са образувани цели шест заседания, но само на едно засега е даван ход на делото.

Претенциите на Моника Валериева, разбира се, са финансови. Тя иска да получи обезщетение от режисьора за това, че той я причисли към дамите, упражняващи най-древната професия.

До момента обаче Люси Иларионов демонстрира доста несериозно отношение към целия съдебен процес. На едно от заседанията той се появи облечен в оранжев затворнически костюм и белезници на ръцете. По този начин режисьорът целеше да иронизира делото.

Това не е единствената му гавра с Моника Валериева. Приятелката му Ани Хоанг направи песен, посветена на плеймейтката, в която тя е наричана с обидни епитети.

Припомняме, че всичко започна от „ВИП Брадър 2015“. Тогава Люси определи Мони като жена, правеща услуги на мъжете срещу заплащане.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар