Даниел Петканов се натиска с плеймейтки в съблекалнята!

Даниел Петканов се натиска с плеймейтки в съблекалнята!
5 (100%) 2 votes

Даниел Петканов изпълни мъжката мечта, при това докато беше на работа!

Журналистът Даниел Петканов използва своя пост на репортер, за да сбъдне мечтата си. Щастливото събитие за него се проведе по време на конкурса „Мис Плеймейт 2016“, научи Kliuki.bg.

Лудия репортер направи меко казано интригуващ репортаж преди същината на надпреварата. Той се вмъкнал в съблекалнята на плеймейтките и започнал да се натиска с повечето от тях.

Даниел Петканов не просто опипал момичетата и техните прелести, при това наголо, а се целувал с тях. Журналистът разменил множество френски целувки с доста от красавиците.

Даниел Петканов завладя плеймейтките

Даниел Петканов покори плеймейтките

Интересното е, че повечето от плеймейтките откликнали на неговите флиртове и без борба паднали в негов плен. Единствено тези, които имали мъж до себе си, отказали да се натискат с репортера на Нова ТВ.

Говори се, че Петканов не възприел всичко просто като работа, защото взел номерата на няколко от плеймейтките с цел среща след конкурса. Вече дори бил излязъл с повечето от тях.

От лятото насам Дани е свободен и разпуска с различни красавици до себе си. Последната му приятелка Александра Богданска му разби сърцето, след което той я линчува публично.

Сашка с пръста също присъства на „Мис Плеймейт“, но не се засече с Даниел Петканов. И по-добре, защото при последната им среща репортерът се изплю в лицето на студентката с думите „долен боклук“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар