Отслабване без диета с малко усилия

0

Отслабване без диета с малко усилия, това е мечта за мнозина, но дали е възможно се питат по-недоверчивите от нас. Оказва се, че не е дори особено трудно.

След Коледните празници и дългата зима, вече очакваме затоплянето, новите ни къси и леки дрешки също чакат и започваме да се чудим как да изглеждаме добре в тях, а ни остава доста малко време до пролетта и после лято.

Учени установили чрез експеримент с група доброволци как пълнозърнестите храни лесно ни спомагат в отслабването заради факта, че задействат по-лесно метаболизма ни.

Храненето е удоволствие, но може да бъде и полезно за нас без лишения

След експеримента, който е продължил няколко седмици, се оказало че за тези от групата, които се хранели с диета с пълнозърнени продукти  отслабването им е по-лесно и все едно се това хранене се равнява на 30-40 мин. бързо ходене.

В сравнение с тях хората, любители на рафинираните продукти много по-бавно задействат механизмите на отслабване, макар да спазват същия хранителен режим като другите, спрямо другите храни, освен хляба и тестените.

Сваляме килограми и мазнини по-приятно и бързо само с този трик в менюто

В крайна сметка само ако премахнем от менюто си рафинираните продукти, бял хляб, брашно и захар, се оказва много по-лесно и приятно свалянето на мазнини и килограми. Не ни струва много да опитаме, споделяме и ние от изданието за новини „Клюки.бг“.

Както се пише и в изданието „Вести“, изследването на Филип Карл показва именно, че рафинираните продукти ни карат да пълнеем и освен това са токова нездравословни, а е лесно да си направим по-хубав деня с доза свежест и полезни ястия, желаем хубав и здравословен почивен ден!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.