Един българин със световен успех и „Оскар“ ни зарадва всички

Един българин със световен успех и „Оскар“ ни зарадва всички
5 (100%) 2 votes

Един българин със световен успех ни зарадва всички, един не толкова популярен у нас, но пък истински успял сънародник вече е известен в целия свят като носител на наградата – „Оскар“ за технологии в киното.

Станаха известни съвсем наскоро носителите на наричаните още – Технологични Оскари. Те се раздават предварително и за разлика от по-известната церемония на официалните награди, тук се търсят реални приноси в технологиите, които са повлияли на киното.

Това са създадени технологии, които целят по-голям ефект и подобряване на кино услугите, те отразяват развитието на времето и модернизацията в тази индустрия и се раздават за реални постижения.

Именно затова за нас би трябвало да е повече от гордост, че в тази значима категория са записани и български фамилии вече.

Огромен повод за гордост за нас са тези лица на наши момчета, носители на „Оскар“

Владимир Койлазов взе своя приз на награждаването, което е 14 дни преди Грандиозната Церемония на Оскарите. Българинът заедно с колегата си Петър Митев от компанията наречена „Chaos group“  именно са създатели на триизмерната визуализация – „v-ray“, отличена за особени приноси.

Това коментират всички световни медийни компании и за пръв път в тези среди България е акцент с положителен знак, добавят „Лайфсайл“, Би Ти Ви и ние също се присъединяваме към общата радост, защото постижението си заслужава уважението.

Родни сънародници с огромен успех и световен приз

Целенасочената и упорита работа на тези двама българи се увенчава с успехи и достойна награда за всичките им усилия в киното и технологичните им открития са вече признати.

Пожелаваме си още много такива успехи и за напред и често български имена да бъдат сред наградените не само на церемонии като тези за „Оскар-ите“, но и на други престижни форуми от различни сфери на влияние и дейности по света.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар